dinsdag, oktober 3, 2023

Hardcore tips in maart 2023: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore tips in maart 2023: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Joes Maas weet daarbij alles van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke hardcore tips voor maart 2023.

Peacock in Concert 2023 – Mad Masquerade

Zaterdag 4 maart – Silverdome, Zoetermeer

Twee weken na carnaval mogen de maskers weer uit de kast worden gehaald. Tijdens het gemaskerd bal van Beter Kom Je Niet zal frenchcore legende Dr. Peacock je meenemen in zijn muzikale reis. Hierin wordt zowel zijn voorliefde voor de ‘ouwe herrie’ als de frenchcore & uptempo gepresenteerd door diverse A-artiesten.

Eerder dit jaar schepte BKJN al hoge verwachtingen voor dit evenement. Tijdens een uitverkochte BKJN vs. Partyraiser presenteerde ze een ontzettend gaaf stagedesign in de Silverdome, ook de show was puur genieten voor de uptempo-liefhebber.


HELLBOUND | 30 YEARS OF HARDCORE HISTORY

Zaterdag 11 maart – Hemkade, Zaandam

‘Geen geneuzel, geen knieval voor commercie, maar alleen de puurste hardcore’. Het zijn een aantal termen die voorbij komen ter omschrijving van Hellbound. De line-up liegt er in ieder geval niet om. Met hardhitters als The Destroyer, Partyraiser, The Resonant Squad & The DJ Producer is dit er een voor de ware gabber.


Masters of Hardcore 2023 – Cosmic Conquest

Zaterdag 25 maart – Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

We eindigen maart in de Brabanthallen, voor een nieuwe grootse editie van Masters of Hardcore. Het nummer één hardcore merk is weer heerlijk eigenwijs en heeft een rave area toegevoegd. Hier zullen op 25 maart verschillende hard-techno artiesten te vinden zijn, maar ook is er ruimte voor experimenterende hardcore artiesten. Welke hun kunsten eens onder een andere naam vertonen. Zo introduceert Drokz zijn alias Ritchie Gambino in deze rave area en is collega Miss K8 ook met een hard-techno set te vinden op de line-up.

Twee weken geleden bracht Masters of Hardcore officieel het anthem van dit jaar uit, deze is voor het eerst afkomstig uit de handen van Nosferatu. Wat mij betreft was dit een uitstekende keuze, het is een prima anthem en het sluit naadloos aan op het thema.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor maart 2023? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...