Hardcore tips in oktober 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardcore tips in oktober 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Joes Maas weet daarbij alles van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke hardcore tips voor oktober 2022.

Syndicate 2022

Zaterdag 1 oktober – Westfalenhallen, Dortmund

De overvolle oktober maand wordt afgetrapt door een van de grootste hardcore-concepten in Duitsland. Op zaterdag 1 oktober wordt er in de grootse Westfalenhallen in Dortmund plaatsgemaakt voor hardcore, hardstyle en extreme hardcore. Persoonlijke favorieten op de line-up zijn Drokz, Barber, Juliëx, Radical Redemption en Mad Dog.


Noisekick’s Terrordrang

Zaterdag 15 Oktober – Club Rodenburg, Beesd

Na meer dan 2 jaar stilte is Noisekick’s Terrordrang eindelijk terug in Club Rodenburg voor de dikste terror. Daarnaast wordt de tweede area gehost door Speedcore Italia, zij representeren de snelste Speedcore. Dat het een puur terror & speedcore evenement is wordt nog eens onderstreept door de line-up met onder andere The Destroyer, Nekrosystem, SRB, Klereherriekrew, The Vizitor & Striker.


Xposure – Ruffneck invites Promo

Zaterdag 15 Oktober – DS party- en eventcenter, Culemborg

Op zo’n 9 km afstand van Club Rodenburg worden de terror beats diezelfde nacht ingeruild voor de artcore sound van DJ Ruffneck. Maar liefst 7 uur draait Ruffneck de duisterste artcore, millennium classics, original hardcore & darkcore. 3 uur presenteert hij solo zijn visie over de hardcore, de andere 4 uur wordt hij ondersteund door collega Promo in de vorm van een b2b set.


Resonate 2022 – Hardcore Classics

Zaterdag 22 oktober – Autotron, Rosmalen

Oktober is een prima maand voor de sound van vroeger, ook het grootste millennium hardcore event vindt plaats in rocktober. De line-up was grotendeels al te voorspellen, maar toch staan er een aantal verassende namen als Ruffneck, Panic & Drokz op de line-up. Het is altijd even afwachten of het geluid in de Autotron in orde is. Mocht dit het geval zijn, wordt het absoluut een gave editie!


Ouwe Stijl Is Botergeil – 15 jaar Strength Of Unity

Zaterdag 29 oktober – Q-factory, Amsterdam

Als afsluiter van deze bomvolle maand staat Ouwe Stijl Is Botergeil op de planning, zij vieren het 15 jarig bestaan van de stichting Strength Of Unity. Zoals gewoonlijk is het vollebak rammen op de dikste early kicks. Deze keer galmen die door de Q-factory in Amsterdam.

De line-up is in orde met kleinere en grotere namen. Er was een kleinere naam die gelijk mijn aandacht trok: Dj Kobe. Het is een artiest die ik niet vaak in programmeringen voorbij zie komen, ondanks zijn heerlijke tracks.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor september 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

My Most Memorable Gig: DJ José (NL) 

Iedere dj heeft er minstens eentje: een unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. Dit...

Dutch Dance University 2023: uitstekende mix professionaliteit en studentikoziteit

'Overlast op de dansvloer: 21+ de oplossing?', 'Telefoon: de plaaggeest van de dansvloer?', 'Meme techno: rebelse grap of bloedserieus?'....