dinsdag, december 5, 2023

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck weet daarbij alles van hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke hardstyle tips voor augustus 2022.

Illuminate – The Classics

Zondag 7 augustus – Strandbar Stek, Nijmegen

Zondag 7 augustus aanstaande vindt de allereerste editie van het nagelnieuwe concept Illuminate plaats. Op een perfect gelegen locatie aan de Waal, in het kloppend hart van Nijmegen, zal het evenement de hardstyle classics sound van alle kanten belichten.

Gerenommeerde namen als AVIO (Alphaverb & Intractable One), Crypsis, Josh & Wesz, NSCLT en The Pitcher zullen de glorietijden van hardstyle doen herleven. Bovendien zal Jones in samenwerking met de community Dedicated To Hardstyle een #ForgottenTracks-set ten gehore brengen.

>> Lees ook: Is Dedicated To Hardstyle het schoolvoorbeeld van een dance community?

We are Illuminate
expressing pure love
for
hard dance music
in a
small-scale setting

Illuminate

>> Event


The Qontinent 2022 – Breaking Boundaries

12 t/m 14 augustus – Provinciaal domein Puyenbroeck, Wachtebeke (België)

Eindelijk is de tijd weer (bijna) aangebroken voor het hardste weekend van onze zuiderburen: The Qontinent! Een trotse, Belgisch-Nederlandse samenwerking van Bass Events en Q-dance die plaatsvindt op het prachtige recreatiedomein Puyenbroeck in Oost-Vlaanderen (België). Het uitgestrekte terrein zal helemaal worden omgetoverd tot een magisch partyeiland, inclusief festivalcamping.

Check hieronder het meer dan geslaagde Sound Rush anthem van The Qontinent 2022 – ‘Breaking Boundaries’ – om alvast in hogere sferen te komen.

Verleg jouw grenzen in het tweede weekend van augustus 2022!

>> Event


Decibel Outdoor Festival 2022

19 t/m 21 augustus – Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Het pronkjuweel van organisatie B2S, één van ’s werelds meest toonaangevende evenementenorganisaties binnen de hardere stijlen, is vanzelfsprekend Decibel! ‘The Loudest City On Earth’ strijkt traditioneel neer op het betoverende Beekse Bergen terrein, dé ultieme bestemming om alles wat ‘onze’ harder styles scene rijk is te omarmen.

Het motto ‘Bigger, Better, Louder’ kan ook aankomende editie weer van stal worden gehaald, want – drie dagen losgaan op 30 verschillende stages met meer dan 300 artiesten – is nog niet eerder vertoond in de rijke historie van het evenement.

Bovendien heeft B2S met een geüpdatete ‘SICKEST festival site’, ‘dark hours’ en ‘Savage Sunday’ nog meer verrassingen voor ons in petto tijdens Decibel Outdoor Festival 2022!

>> Event


Q-dance X Mysteryland 2022

27 & 28 augustus – Voormalig Floriadeterrein, Haarlemmermeer

Dat de hardstyle tips in augustus 2022 in het teken staan van evenementen op bijzondere locaties wordt eens te meer bevestigd door Mysteryland. Q-dance host op zaterdag en zondag een majestueuze stage op de imposante hardstyle-piramide.

De crème de la crème van hardstyle is in groten getale aanwezig. Zie hieronder een lijstje van vijftien acts die onder meer zullen gaan schitteren op het paradijselijke Floriadeterrein te Haarlemmermeer.

Atmozfears – Bass Modulators – B-Front & Hard Driver – D-Block & S-te-Fan – D-Sturb -Noisecontrollers – Phuture Noize – Psyko Punkz – Ran-D – Sub Zero Project – Warface & Vertile – Zatox – Villain.

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...