donderdag, oktober 5, 2023

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck weet daarbij alles van hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke hardstyle tips voor juli 2022.

WiSH Outdoor 2022

1 t/m 3 juli – Festivalterrein de Aa, Beek en Donk

In de eerste helft van juli 2022 is er een overvloed aan hardstyle-gerelateerde festivals. Het is meteen raak in het allereerste weekend van de hooimaand met het WiSH Outdoor weekendfestival. Een uniek avontuur waarbij vier werelden samenkomen.

WiSH ademt hardstyle en het mag dan ook geen complete verrassing zijn dat B-Front en MC DV8 dit jaar verantwoordelijk zijn voor het anthem.

Op vrijdag start B-Front met een eigen hosting in ‘The Machine’. Ook zal B-Front’s Coffee Club een festivalcamping-editie krijgen. Een primeur! Op zondag draait diezelfde Bob van der Palen een unieke b2b-set met Mental Theo en Zany.

De ‘Dedicated’ is ieder jaar hét hart van WiSH Outdoor. Op zaterdag zal deze imposante mainstage volledig in het teken staan van ons aller hardstyle.

A weekend adventure awaits

WiSH Outdoor 2022

>> Event


Free Festival 2022

Zaterdag 2 juli – Almere Strand

hardstyle tips in juli 2022

Op zaterdag 2 juli 2022 organiseert Art of Dance een nieuwe editie van Free Festival. De locatie Almere Strand mag in het hardere stijlen wereldje als legendarisch worden bestempeld.

Van de vier area’s is er eentje die zich focust op (raw) hardstyle. Rauwdouwers als D-Sturb, E-Force, Radical Redemption, Ran-D, Rebelion en Warface zullen deze dag met de scepter zwaaien.

>> Event


Airbeat-One Festival 2022 – Destination Italy

7 t/m 9 juli – Airfield Neustadt-Glewe, Duitsland

hardstyle tips in juli 2022

Voor de vijfde keer op rij vertegenwoordigt Q-dance de hardere stijlen op Airbeat One Festival. Het thema bij onze oosterburen is ‘Destination Italy’. Uiteraard is er dan ook plaats ingeruimd in de line-up voor de Italiaanse bazen TNT (Technoboy N’ Tuneboy), Zatox en Kronos.

Check hieronder in de video alle gladiatoren die op donderdag, vrijdag én zaterdag voor een onvervalste ‘Q-dance Take Over’ zullen zorgen!

>> Event


Dreamfields Festival 2022 – The Return of the Phoenix

Zaterdag 9 juli – Recreatieterrein Rhederlaag, Lathum

hardstyle tips in juli 2022

Hoera, er is er één jarig! Zaterdag 9 juli viert Dreamfields Festival haar jubileum met editie numero tien. Op het uitgestrekte recreatieterrein Rhederlaag neemt XXlerator de hardstyle area voor haar rekening. Dreamfields Festival zal als een feniks uit de as herrijzen!

>> Event


REAWAKE Festival 2022

Zondag 10 juli – ’t Boerderijtje, Haaren

hardstyle tips in juli 2022

Na een fantastische opening van het festivalseizoen tijdens REBiRTH Festival 2022 heeft de organisatie REBiRTH Events nog meer voor ons in petto, namelijk REAWAKE Festival.

Over een kleine twee weken zullen op een zondag artiesten als Adrenalize & B-Front, D-Block & S-te-Fan, D-Sturb, Jay Reeve, Rejecta, Vertile en Warface het podium bestijgen.

>> Event

>> Lees ook: ‘REBiRTH Festival ’22: de terugkeer van onze vrijheid’


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Masters of Hardcore VR: Een grote stap dichter naar het echte feesten

Op zaterdag 27 maart was het zover: Masters of Hardcore VR Live Experience. De eerste grote virtual reality-experience binnen...