maandag, december 4, 2023

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck weet daarbij alles van hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke hardstyle tips voor maart 2023.

Reverze – Synergy

Zaterdag 4 maart – Sportpaleis, Antwerpen (België)

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor Belgium’s Finest. REVERZE 2023 staat volledig in het teken van het thema ‘Synergy’. De tweelingbroers van Sound Rush zijn verantwoordelijk voor het gelijknamige anthem. Treffend!

Het Sportpaleis en de Lotto Arena in havenstad Antwerpen zullen worden omgetoverd tot een harder styles walhalla, waarbij de crème de la crème van onze scene zijn kunsten zal doen vertonen. Aanschouw een spectaculair schouwspel tijdens Bass Events‘ paradepaard: REVERZE Synergy!

Check hieronder de complete line-up!

>> Event


Malice in Wonderland

Zaterdag 4 maart – AFAS Live, Amsterdam

In de iconische AFAS Live te Amsterdam vindt op zaterdag 4 maart 2023 ‘Malice In Wonderland’ plaats. De naam van het evenement spreekt eigenlijk al boekdelen. Het is een mysterieus thema dat steeds vaker terug te zien is in evenementenland. TIOH is zeer benieuwd hoe Outlaw Events hier invulling aan zal geven.

Verken de duistere kant van Malice’s Wonderland, samen met de gekste artiesten, knotsgekke personages, trippy visuals en sprookjesachtige decoraties! Uiteraard kunnen de rauwdouwers en rebels van Aggressive Records hierbij niet ontbreken.

>> Event


Loudness 2023 – Extreme Raw Battles

Zaterdag 11 maart – Ahoy, Rotterdam

Na drie jaar radiostilte laat B2S het concept Loudnessthe intensity of sound‘ terugkeren in ‘Knock Out‘-vorm onder de naam: Extreme Raw Battles.

Ahoy Rotterdam zal in het tweede weekend van maart 2023 op zijn grondvesten schudden en uit zijn voegen barsten met al het brute, muzikale geweld van de artiesten die het tegen elkaar opnemen in de oorlog van de LOUDEST.

Zodra de bel klinkt voor de eerste ronde van de battles is er geen weg meer terug…

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in november 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...