woensdag, december 6, 2023

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck weet daarbij alles van hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke hardstyle tips voor september 2022.

Phoenix – Raw XXL

Zaterdag 3 september – Time Out, Gemert (indoor)

Wij trappen de hardstyle tips in september 2022 keihard af met Phoenix – Raw XXL. Het concept van Confusion Events bestaat nog geen vijf jaar, maar het heeft in korte tijd de harten van menig rauwdouwer weten te veroveren.

In de event en nightlife tempel Time Out te Gemert krijgen de liefhebbers van het eerste uur het voor de kiezen. Er zijn namelijk drie area’s waar de krachtigste kick afgevuurd zullen worden. Dat wordt puzzelen!

>> Event


X-Qlusive Holland 2022 – Een Schepje Er Bovenop!

Zaterdag 3 september 2022 – GelreDome, Arnhem

Q-dance zal in het eerste weekend van september (aanstaande zaterdag dus!) weer alle toeters en bellen uit de kast halen voor een spectaculaire editie van X-Qlusive Holland. Ditmaal doet de organisatie er nog een schepje bovenop!

Na drie jaar radiostilte is de knaldrang grootser dan ooit tevoren en zal de GelreDome oranje kleuren. Artiesten als Deepack, Frequencerz, Max Enforcer, Primeshock, Sound Rush en Zaza Front (Zany, DV8 & B-Front) zullen schouder aan schouder staan met vaderlandse smaakmakers en kroeglegendes.

Kom alvast in de feeststemming met de Ultieme Warm-up Mix!

>> Event


Dream Village 2022

Zaterdag 10 & zondag 11 september – Lage Aard, Bavel (Breda)

Een tikkie naar het zuiden, ten zuidoosten van Breda, bevindt zich het fantasierijke festivalterrein Lage Aard. Dream Village dat in 2019 haar tiende verjaardag vierde, heeft ook in 2022 weer twee dagen vol hardstyle geprogrammeerd op deze locatie.

De Indoor Mainstage genaamd Dark Visions is de plek waar dromen geen bedrog zijn en dat zullen een hele rits aan noemenswaardige artiesten proberen te verwezenlijken.

Welk pad be(slaap)wandel jij in de wondere wereld van Dream Village?

>> Event


Flashback Festival 2022

Zaterdag 24 september – Kristalpark Lommel (België)

Onze zalige zuiderburen keren op zaterdag 24 september terug in de tijd met Flashback Festival 2022. Naast jump, tek en hardcore classics is er ook plaats ingeruimd voor hardstyle classics.

Alpha², Code Black, DJ Isaac, Josh & Wesz, Low-E, Luna, Pavo, Psyko Punkz, The Pitcher, Zany én DV8 zijn stuk voor stuk namen die absoluut niet mogen ontbreken in dit classics concept van Bass Events.

Stap in deze tijdmachine en laat je onderdompelen met hardstyle uit de gloriejaren!

>> Event


Supremacy 2022

Zaterdag 24 september – Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Wij sluiten de hardstyle tips in september 2022 bovendien keihard af. In de buitengewoon grote Brabanthallen te Den Bosch zal in het laatste weekend van september Supremacy plaatsvinden.

Rauwdouwers uit alle uithoeken zullen afreizen naar het uitermate populaire raw hardstyle paradepaard van organisator Art of Dance.

’The Nation of Supreme’ is géén dertien in een dozijn evenement, maar een bijzondere gewaarwording bestaande uit de meest unieke livesets.

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Murdock: “Rampage is écht een community geworden”

Binnenkort vindt Rampage, the biggest drum 'n bass & dubstep party in the world, weer plaats. Op 10 en...