woensdag, oktober 4, 2023

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck weet daarbij alles van hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke hardstyle tips voor juni 2022.

Freshtival Weekend 2022

3 t/m 5 juni – Het Rutbeek, Eschede

Absolutely Fresh pakt deze zomer uit met een driedaagse editie van Freshtival. Vrijdag 3 juni 2022 zal het feestgedruis losbarsten op recreatiepark Het Rutbeek in het Twentse Enschede.

Op vrijdag is er een heuse Hardstyle Carnaval stage die alleen toegankelijk is voor campingbezoekers. Zaterdag en zondag is er voor de liefhebbers van de harde stijlen een SUPERBASH hosting, hét hardstyle concept uit het Oosten.

Geniet het gehele pinksterweekend lang van hardstyle in allerlei soorten en maten!

>> Event


7th Sunday Festival 2022

Zondag 5 juni – Festivalterrein De Roost, Erp

Pinksterzondag staat traditioneel in het teken van één van Par-T’s paradepaarden: 7th Sunday. De dag na Harmony of Hardcore vormt festivalterrein De Roost – in het nabij Eindhoven gelegen Erp – het decor voor hét allround music festival van Nederland. Maar liefst 45.000 bezoekers zullen zich verenigen over de 15 stages die het evenement rijk is.

Uiteraard focust één van deze stages zich volledig op onze geliefde harder styles, namelijk ‘Hard Nature’. De timetable is reeds bekendgemaakt en zit ijzersterk in elkaar.

Melodieuze artiesten, zoals Galactixx, KELTEK en Sound Rush zullen euforische hardstyle ten gehore brengen. Daarna zorgen Ran-D, Sub Zero Project en D-Block & S-te-Fan ervoor dat er een tandje wordt bijgeschakeld. D-Sturb, Rebelion én D-Fence & N-Vitral sluiten de boel vervolgens keihard af!

Muziek kan tijd laten vertragen of versnellen waardoor we onszelf kunnen laten gaan en alle besef van tijd kunnen verliezen

7th Sunday Festival

>> Event


Pussy Lounge Festival 2022

Zaterdag 11 juni – Aquabest, Best

Dit knetterharde, knotsgekke en tikkeltje pikante Freestyle concept van B2S keert terug in een nieuw jasje. De organisatie presenteert drie volgepakte stages met veteranen uit het vak en artiesten die hun Pussy Lounge-ontmaagding zullen ondergaan.

Pussy Lounge Festival zal op zaterdag 11 juni 2022 aanmeren en neerstrijken op het uitgestrekte festivalterrein van Aquabest. Een locatie die onlosmakelijk verbonden is met de hardere stijlen.

Check hieronder de overlekkere line-up van de allereerste editie van Pussy Lounge Festival.

>> Event


Defqon.1 Weekend Festival 2022 | Primal Energy

23 t/m 26 juni – Walibi Holland, Biddinghuizen

Defqon.1 behoeft geen introductie. Het walhalla van de harder styles, georganiseerd door wereldspeler Q-dance, keert na twee jaar absentie terug naar Walibi Holland te Biddinghuizen.

Vanzelfsprekend weet ‘Q‘ grandioos uit te pakken en alles en iedereen te verrassen met een extra dag én een volledig gevulde festivalvrijdag. Defqon.1 Weekend Festival 2022 ‘Primal Energy’ opent haar poorten op donderdag 23 juni en sluit de heilige grond op zondag 26 juni 2022.

>> Event


Sunrise Festival 2022

24 t/m 26 juni – De Lilse Bergen, Lille (België)

Bij onze lieftallige zuiderburen zal de zon in het laatste weekend van juni 2022 schijnen over het festivalterrein De Lilse Bergen voor een zonovergoten editie van Sunrise Festival!

Drie dagen lang zal ‘The Towers’ area worden gehost door Hardstyle Daily. Bovendien zullen er verdeeld over de andere stages ook artiesten te vinden zijn die de hardere stijlen een warm hart toedragen.

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...