maandag, maart 4, 2024

Hardstyle in augustus: De tips van Mandy en Peter

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle in augustus: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor augustus 2021.

UPDATE: Dat zagen wij even niet aankomen… Alle meerdaagse evenementen met camping in dit bericht mogen helaas niet plaatsvinden vanwege de op maandag 26 juli aangekondigde maatregelen.

Freshtival Weekend 2021

Vrijdag 13 augustus 15:00 – zondag 15 augustus 01:00
Het Rutbeek, Enschede

Het weekend van 14 augustus is (hopelijk) het eerste weekend dat hardstyle minnend Nederland weer total los(s) mag! Wij – en in het bijzonder Freshtival – hopen met z’n allen snel duidelijkheid te krijgen van de overheid omtrent festivals vanaf 14 augustus. Wat de organisatie Absolutely Fresh gaat doen met de vrijdag, die net buiten de gegeven datum valt, is echter nog de vraag. Al sinds 2017 biedt de organisatie een full experience met haar Fresh Village camping, inclusief de grootste silent disco van heel Twente op zowel zaterdag als zondag! 🎧

>> Lees ook: Onzekerheid blijft, maar festivalorganisatoren zijn positief over zomer: “We staan te popelen”

Veelzijdigheid is een begrip waar Freshtival om bekend staat. Niet voor niets dat er maar liefst 45.000 bezoekers naar het ‘Verre Ooosten’ afreizen om te dansen op een mix van verschillende stijlen.

SUPERBASH, hét hardstyle concept uit het Oosten, host uiteraard weer een area op Freshtival. De line-up er één om je vingers bij af te likken, met o.a. Act of Rage, The Pitcher, E-Force, Phuture Noize en meer!

>> Event


DECIBEL OUTDOOR 2021 – LIVE LOUD!

Vrijdag 20 augustus 13:00 – zondag 22 augustus 23:30
Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Tussen de bomen door loop je richting de ingang en kun je in de verte, aan het meer van Beekse Bergen, de contouren van de massive mainstage zien. De eerste beats bereiken je oren en voor je het weet ligt het gigantische festivalterrein aan je voeten. Dé plek waar je samen met tienduizenden feestgangers helemaal los gaat en geniet van alles wat de hardere dancestijlen te bieden hebben. Dat is waar Decibel Outdoor om draait!

B2S‘ paradepaard Decibel zou zomaar het enige harder styles weekend van 2021 kunnen zijn. Daarom pakt de organisatie for the toughest keihard uit met meer dan 300 artiesten verdeeld over 31 stages. Van Euphoric tot Raw en Classics tot zélfs Russian Hardbass; alle substijlen binnen het hardstyle spectrum komen aan bod!

BIGGER
BOLDER
ROUGHER
TOUGHER

Om je voor te bereiden op je weekend in de Beekse Bergen, kun je de LIVE LOUD podcast beluisteren via Spotify of SoundCloud. Wil je ook de ogen de kost geven? Bekijk het dan via YouTube. Hier zullen verschillende artiesten het hebben over hun hoogtepunten op persoonlijk en muzikaal gebied én natuurlijk wat er allemaal gaande is in de Loudest City On Earth. Let’s LIVE LOUD!

>> Event


>> Lees ook: Hardstyle in juli: De tips van Mandy en Peter


Mysteryland 2021

Vrijdag 27 augustus 11:00 – zondag 29 augustus 23:00
Voormalig Floriadeterrein, Haarlemmermeer

Het laatste weekend van de zinderende zomermaand augustus betekent voor veel super fans maar één ding: Mysteryland. Honderdduizend doldwaze bezoekers uit bijna alle landen van onze aardkloot zijn vertegenwoordigd op het langstlopende dancefestival van Nederland.

Met Mysteryland wil de organisatie ID&T zich profileren als een kleurrijk en vooruitstrevend festival, waarbij alle soorten (sub)genres die onze dancecultuur rijk is, aanwezig zijn. De Q-dance stage en de tijdloze Thunderdome zullen dit weekend het strijdtoneel vormen voor onze geliefde harder styles.

Met als klap op de vuurpijl mogen de Frequencerz met het ‘GET WACK!’ concept lekker doorrammen op de gigantische camping.

>> Event


Meer hardstyle tips?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...