woensdag, januari 19, 2022
spot_img
HomeFeaturesMaandtipsHardstyle en hardcore in februari: De tips van Mandy en Peter

Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Mandy en Peter

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music, Chris Breuer weet alles van urban-eclectic en Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen. Hieronder hun persoonlijke tips voor februari 2021. 

We Rule The Night Homebase Sessions

Woensdag 27 januari vanaf 20:00 (en meer datums), online evenement

Ondanks dat COVID-19 alles en iedereen nog steeds in de houdgreep houdt, schieten er allerlei creatieve concepten en online evenementen als paddenstoelen uit de grond!

Vanavond, woensdag 27 januari, komt de eerste aflevering online van de nieuwe entertainment show van Ran-D: WRTN Homebase. Het is niet ‘zomaar’ een mainstream livestream: het is een online televisieprogramma waar verschillende aspecten aan bod zullen komen!

Eén van die onderdelen is ‘The Challenge’, waar artiesten een uitdaging aangaan met Ran-D. De verliezers moeten in een T-shirt draaien waar zijn gezicht op staat. ‘The Corona Frustration Punch Competition’, waar dj’s kun frustratie eruit kunnen rammen, zal ook voor – nog nooit eerder vertoonde – vermakelijke televisie zorgen!

Bovendien is er een ukelele item met co-host MC DV8, waar mensen een nummer moeten raden en een Denon soundbar kunnen winnen. En met als klap op de vuurpijl: ‘The Flashback’. Kortom, een show verpakt met boordevol entertainment en interactie met de (ingebelde) fans.

- Advertisement -

Randy Wieland heeft hiervoor speciaal een eigen studio ontwikkeld, waar verschillende artiesten hun sets kunnen draaien. Hier zullen nieuwe tracks ten gehore worden gebracht, maar ook is er een interviewruimte voor talkshows.

Mis het niet en tune vanavond om exact 20:00 in op het YouTube kanaal van Ran-D! Niemand minder dan B-Front is te gast bij deze debuutaflevering.


QONTINENT On Air

Zaterdag 30 januari van 20:00 tot 00:00, online evenement

Officieel valt dit evenement nog in januari, maar wij konden het niet laten om deze nog mee te nemen voor onze tips van aankomende maand! De online kick-off van The Qontinent 2021 bevat een line-up bestaande uit Sound Rush, MANDY, KELTEK, Mark with a K, Pat B, Rejecta, en DRS, die ook in deze volgorde zullen draaien. Het online evenement wordt gehost door MC Villain en MC Chucky.

Naast een show vol dj-sets brengt Bass Events samen met Q-dance het beste van The Qontinent bij de fanatieke fans in huis, met interviews en de Zoom Room. De livestream is gratis de bekijken op het YouTube kanaal van The Qontinent.

Bovendien is The Qontinent ontzettend creatief geweest en is er van de gecancelde editie in 2020 toch een aftermovie gemaakt.

>> Event


Hard Driver – Chemistry

Woensdag 3 februari, album

Freek van Kempen kwam een paar dagen geleden met prachtig nieuws aanzetten. De Nederlander in dienst van Dirty Workz komt dit jaar met album numero drie! Na Point Break in 2014 en #NOSLEEP in 2017, is het hooggeëerde hardstyle publiek zeker weer toe aan een nieuw, verfrissend album van Hard Driver. De alleskunner is ontzettend veel gegroeid de laatste jaren.

Zet je schrap voor de perfecte, muzikale formule van solo tracks en collabs, waar volgende week woensdag de titeltrack van wordt uitgebracht. Helaas, zouden wij nog even geduld moeten hebben op de rest van het album. Het is namelijk nog onduidelijk wanneer deze vrijgegeven wordt voor het publiek.

Volg Hard Driver op Instagram en Facebook om als eerste alle updates mee te krijgen betreffende dit nieuwe album.

>> Pre-save


Karnaval Festival Experience 2021

Zaterdag 13 februari van 17:00 tot 23:30, online evenement

Wij dachten bíjna dat Intents Festival ons met carnaval zou vergeten dit jaar. Dit is de periode waar in 2020 nagenoeg alleen maar negatief nieuws met bakken confetti uit de lucht kwam vallen. Een harde, eerste klap was dat de tweede dag van Karnaval Festival 2020 letterlijk verregend en weggewaaid was. Even later volgde het onoverkomelijk nieuws dat Intents Festival niet mocht plaatsvinden

Maar niets is minder waar! Op zaterdagavond 13 februari mag je je knotsgekke carnavalskostuum aantrekken en alle stoelen aan de kant zetten om deel te nemen aan deze online experience. Je krijgt toegang tot hét Karnaval Festival feestcafé en je zal losgaan op de beste hardstyle karnaval-, feest- en hardcoresets.

Gelukkig hoef je je portie hakken, beuken en springen niet te missen. Beleef de Brabantse gezelligheid vanuit huis én loop dit jaar de solonaise om Karnaval Festival te eren.

>> Event


Meer tips over de harde stijlen?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over de harde stijlen. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

ESNS festival en conferentie; een lichtpuntje in een ‘eventloze’ tijd

Het Europese showcasefestival en de conferentie Eurosonic Noorderslag (ESNS) vindt volledig online plaats van 19 tot en met 22...

Tiësto nieuwe nummer 1 in DJ FACT Top 100

De DJ FACT Top 100 van 2022 kent een nieuwe, Nederlandse nummer 1. Tiësto lost Marshmello af aan kop...