dinsdag, oktober 3, 2023

Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Mandy, Peter en Joes

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Mandy, Peter en Joes

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Joes Maas gaat over de hardcore. Hieronder hun persoonlijke tips voor februari 2022.

Nieuwe album van B-Frontliner

TBD, 2022

Dat geduld een schone zaak is, bewijzen B-Front & Frontliner eens te meer! Sinds 2018 hangt het album van hun gezamenlijke act B-Frontliner al in de lucht. De bovenstaande teaser kwam in april 2018 online. Speciaal voor die editie van REBiRTH Festival.

In de video zijn enkele stukjes van vier nummers te horen die het langverwachte album zullen vullen. Na het succes van ‘World Outside‘, die eind 2019 enkel op het Qlimax-album te vinden was, staat iedereen in het hardstyle wereldje te popelen.

Tijdens een live Q&A op Instagram vertelden Barry (Frontliner) en Bob (B-Front) dat het album er eindelijk aan gaat komen. Daarnaast lieten de twee heren onder andere een preview horen van de track ‘Other Planets’.

Het album heeft hier en daar wat vertraging opgelopen, omdat zij de reeds voltooide tracks willen updaten naar de standaard van nu. Het album zal ook alleen maar originele tracks en dus geen remixes bevatten. Op het Instagram-account van B-Frontliner blijft het mysterieus rondom het illustere duo. Wel is er uit de opgeslagen verhalen en de space-icoontjes te concluderen dat het ruimtethema wordt doorgetrokken.

Wij zijn buitengewoon benieuwd wanneer wij dit album daadwerkelijk mogen beluisteren!


Nieuwe release van Neophyte

Vrijdag 4 februari | Neophyte Records

Nieuwe release van Neophyte

Succesvol artiest, labelmanager en groot aandeel binnen de Rotterdamse hardcore, maar bovenal iemand met een carrière en geschiedenis waar je u tegen zegt. Het zijn een aantal beschrijvingen die gepaard gaan met de Rotterdamse grootmacht Neophyte.

4 Februari brengt hij een unieke release uit. Deze release zal een weerspiegeling vormen van zijn rijke geschiedenis. In de bijhorende videoclip staat het vertrekpunt van Neophyte centraal; platenwinkel De Plaatboef in Rotterdam.

In de korte documentaire zien wij de zoon van Neophyte de jeugd van zijn vader tentoonstellen. Neophyte droomt vanaf kinds af aan al over een carrière binnen de muziek en is hierbinnen zoekende.

De eerste track gaat onder de naam ‘Original Gangster’ en de preview belooft veel goeds! Er is duidelijk veel aandacht besteed aan de storytelling en wij zijn benieuwd naar het hele verhaal van deze pionier.


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meer hardcore hoogtepunten

Check ook onze hardcore sectie voor meer maandelijkse hardcore hoogtepunten en -releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...