Hardstyle in juli: De tips van Mandy en Peter

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle in juli: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor juli 2021. 

Sound Rush presents. Brothers

Zaterdag 3 juli, 17:30 – 00:00, Poppodium 013, Tilburg

>> Event Sound Rush

Hoewel dit Sound Rush-evenement officieel nog tot één van de zit-evenementen van 2020 zou behoren, kon het vanwege een langdurige lockdown tóch geen doorgang vinden.

De album release-party van de eeneiige tweeling mag nu alsnog plaatsvinden als testen voor toegang-evenement. De locatie kan daardoor de anderhalve meter-maatregel loslaten. Bovendien mogen de mondkapjes op het nachtkastje blijven liggen.

Poppodium 013 heeft ruimte voor maar liefst 3.000 hardstyle-fanaten. De eerder geplande shows zijn namelijk gecombineerd tot één event. Dat 013 een perfecte locatie is voor hardstyle-shows en albumrelease-party’s bleek ook bij D-Sturb twee weken geleden.

>> Lees ook: Staande ovatie voor D-Sturb in 013: Knallend eind aan het zit-tijdperk

Het Schotse duo Rebelion behoort met hun nieuwe albumevenement ook tot deze categorie. Dit evenement vindt plaats onder exact dezelfde voorwaarden als die van Sound Rush. Op zaterdag 17 juli kunnen alle rauwdouwers losgaan van 17:30 tot 00:00. De line-up is uitgebreider dan voorheen. Het Facebook-event moet nog worden gecreëerd, dus houd de socialmediakanalen van 013 scherp in de gaten!


B-Front’s Coffee Club

Zondag 4, 11 & 18 juli, 11:00 – 14:00 & 15:30 – 18:30

Coffee Club B-Front

Vorige maand maakten wij al bekend dat B-Front’s Coffee Club terugkeert. Dit zal echter (nog) niet in juni geschieden, maar op de eerste drie zondagen van de julimaand. Elke zondag is er een ochtend- en middagprogramma.

Check onderstaande link voor meer informatie!

>> Lees ook: Hardstyle in juni: De tips van Mandy en Peter


REAWAKE Festival 2021

Zondag 11 juli, 14:00 – 23:00, Haaren

REAWAKE Festival

Na concepten als REBiRTH Festival, REBELiON en REACTiVATE komt REBiRTH Events, in samenwerking met BeetjeDansen Events, met het allereerste outdoor hardstyle festival van deze zinderende zomer: REAWAKE Festival.

Op de tweede zondag van juli zijn euforische artiesten als Adrenalize, Atmozfears & Demi Kanon, Jay Reeve en Sound Rush verantwoordelijk voor de eerste uren van het nieuwbakken, collectieve concept. Vervolgens sluiten Phuture Noize, Rejecta, de befaamde Roughstate Alliance én D-Sturb de avond in stijl af. Dit allemaal onder leiding van het welbekende stemgeluid van Master of Ceremony Villain.

Met de huidige actieve maatregelen in is het REAWAKE Festival een ‘testen voor toegang’ evenement, wat betekent dat je van tevoren een gratis test dient te ondergaan en een negatief resultaat moet tonen bij de ingang van het festival.

>> Event

REAWAKE Festival is uitverkocht, maar je kunt je op de wachtlijst laten zetten. Als het ticket van je keuze dan vrijkomt, ontvang je een e-mail om het aan te schaffen.


Matrixx at the Park 2021 – We Gaan Weer Los!

Zaterdag 17 – vrijdag 23 juli, verschillende tijden, Hunnerpark, Nijmegen

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk al hadden vernomen, is de Nijmeegse Vierdaagse 2021 helaas afgelast. Normaal gesproken vielen de zeven (!) dagen feest van Matrixx at the Park – en vele andere feesten in de Keizerstad – samen met deze lange afstandsmarsen. De lopers toejuichen na het feesten was één van de memorabele momenten die bij velen in het geheugen gegrift zullen staan.

Maar wees niet getreurd! Matrixx mag dit jaar alsnog zeven dagen lang feesten. Dus ook hier zullen flink wat kilometers worden gemaakt!

Let wel: er is een wijziging ten opzichte van voorgaande edities. Ook op Matrixx at the Park is namelijk het testen voor toegang van toepassing. Een negatief testbewijs, in combinatie met een ticket, is nodig om het festivalterrein te betreden.

Traditiegetrouw gaan de voetjes van de vloer op de hardstyle-zondag. Op 18 juli 2021 zullen vanaf 14:00 ’s middags Code Black, D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Frequencerz, KELTEK, Radical Redemption, Rebourne, Sub Zero Project, Wildstylez én MC Villain hun opwachting maken.

>> Event

Op woensdag 21 juli hak en zaag je de week doormidden met een flinke portie freestyle. Charly Lownoise, Dr. Rude, Outsiders, Paul Elstak, Zany en MC Da Syndrome zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je heel de avond uit je plaat kan gaan!

>> Event

Tickets zijn uiteraard te vinden op de website van Matrixx at the Park.


Exclusive Phoenix Shows

Verschillende datums in juni en juli, 14:00 – 23:00/00:00, Time-Out, Gemert

Phoenix Festival slaat meteen zijn slag en komt keihard terug met evenementen waar 3.000 fanatiekelingen toegelaten mogen worden. Ook hier weer met testen voor toegang. Aankomende zaterdag 25 juni is E-Force & Friends het allereerste evenement in de tempelachtige Time-Out te Gemert.

>> Event

Op zondag volgt meteen de uptempo editie. Zo staan er de hele zomermaand juli verschillende edities op de planning. Voor iedere harde stijlen-fanatiekeling wat wils dus! Blijf op de hoogte van alle datums door Phoenix Festival op Facebook en Instagram te volgen.


Meer hardstyle tips?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...