donderdag, oktober 5, 2023

Hardstyle in maart: De tips van Mandy en Peter

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle in maart: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor maart 2022.

REVERZE – Time Will Tell

Zaterdag 12 maart, 20:00 – 07:00, Sportpaleis, Antwerpen

Wat is het een ongelofelijke gave om tijdens deze gekke corona periode, die hopelijk voor nu een heel eind achter ons ligt met het groene licht wat we hebben gekregen voor events, dat er een event is wat eigenlijk geen enkele editie heeft hoeven over te slaan.

Belgische event organisator Bass Events doet het met langlopend concept REVERZE. Ditmaal met thematiek Time Will Tell, waar Brennan Heart het anthem voor heeft gemaakt. Mocht je deze track nog niet hebben gehoord, kan je hier in de stemming komen en streamen.

>> Event


Shockerz – Complex Aftermath

Zaterdag 19 maart, 12:30 – 00:00, Autotron, Rosmalen

De nieuwe editie van Shockerz had eigenlijk afgelopen december neer moet strijken in het allemachtige Autotron. We tipte het daarom voor december én nu weer, omdat dit toch wel een van de events zijn, die je niet mag missen! De organisatie Shockerz Events zette daar afgelopen jaar in november een ram uitverkochte en memorabele editie van Vroeger Was Alles Beter neer. Hoe kan het dan ook anders dat het paradepaardje van de gelijknamige organisatie insgelijks stijf uitverkocht is.

Help us secure the future of Shockerz

De laatste twee jaar is Shockerz het ultieme experiment aan het creëren om zo de grenzen van RAW te verleggen. Dit doet het event onder andere door niemand minder dan rijzende ster Vertile te bombarderen tot anthemmaker.

De line-up is up and ready met twee prachtige area’s waar je kunt genieten van echt raw talent en gevestigde namen. Ook zitten er veel toffe live acts tussen en vette B2S van twee rauwdouwers van End of Line, namelijk Killshot en Bloodlust.

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...