vrijdag, december 8, 2023

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor oktober 2021.

Shocktoberfest

Zaterdag 9 oktober, 13:00 – 00:00, Maaspoort, ‘s-Hertogenbosch

Er is een geheel nieuw, gethematiseerd hardstyle evenement uit de grond gestampt door de organisatie Shockerz. De organisatie is alom bekend van het gelijknamige event Shockerz, haar raw classics concept Origins, Vroeger Was Alles Beter (zie hieronder!) en het hardcore classics event Resonate.

Shocktoberfest is een gemütliche mix tussen hardstyle en het Duitse Oktoberfest, waarbij de halve liter bierpullen en de lederhosen natuurlijk niet mogen ontbreken!

Of het nou Bier-Front, E-Fust, The Bier Pitcher of D-Stube is, alle artiesten hebben een unieke naam gekregen volledig in Oktoberfest-stijl.

Shocktoberfest is al uitverkauft. Ein Prosit! 🍻

>> Event


I AM HARDSTYLE presents: Brennan Heart 20 Years (ADE 2021)

Donderdag 14 oktober, 22:00 – 05:00, Q-Factory, Amsterdam

Een ongelooflijke mijlpaal voor Fabian Bohn. Pas met zijn 37 lentes jong beweegt hij zich onder zijn pseudoniem Brennan Heart – en aliassen Brennan & Heart, Blademasterz, Unknown Analoq – al twintig jaar in de hardstyle scene. Jong geleerd, is oud gedaan!

Bohn verlegt constant zijn grenzen en scoorde wereldhit na wereldhit met tracks als Just As Easy, Lose My Mind en Imaginary. De oprichter van het I AM HARDSTYLE muzieklabel viert deze magische mijlpaal tijdens een uniek evenement tijdens Amsterdam Dance Event (ADE).

PS Houd de socials van het evenement goed in de gaten, want er is nog geen communicatie geweest over de exacte, herziene tijden van het evenement. Met de huidige tijden mag het evenement namelijk niet plaatsvinden.

>> Event


Vroeger Was Alles Beter

Zaterdag 16 oktober, 13:00 – 00:00, Autotron, Rosmalen

De naam van het evenement laat luid en duidelijk weten dat het om hardstyle classics gaat. Ditmaal met het thema James Bond, oftewel agent 007. Met veertien geheim agenten gaan bezoekers het Autotron infiltreren. De locatie wordt omgetoverd tot een heus casino waar criminele kopstukken illegaal samenkomen.

Tijden veranderen, maar Classics Zijn Voor Eeuwig

Het is inmiddels de vijfde keer dat VWAB zal plaatsvinden. Dit is ook de reden dat agent 005 in het begin nog ‘geclassificeerd’ bleef. Gisteren maakte de organisatie de identiteit van deze special agent bekend. Niemand minder dan Headhunterz, de ‘posterboy’ van hardstyle uit de gouden gloriejaren, zal deze dag met de scepter zwaaien.

Niet zomaar een set, maar zoals Willem Rebergen het zelf verwoordt: “de állereerste keer dat ik een hardstyle classics liveset van anderhalf uur zal draaien in mijn carrière.”

Dit wil je absoluut niet aan je voorbij laten gaan!

>> Event


WiSH Outdoor presents: The Start of a New Adventure

Zaterdag 23 oktober, 14:00 – 23:00, Bavaria Brouwerij, Lieshout

En weer een nieuw hardstyle-gekleurd event dat in oktober als een paddenstoel uit de grond schiet! De knaldrang en drang naar avontuur is na deze coronaperiode zó ontzettend groot, dat WiSH Outdoor met volle trots een tweedaagse once-in-a-lifetime-editie heeft aangekondigd. Op zaterdag kunnen hardstyle-fanaten genieten van de hardste kicks.

Het feest zal losbarsten op een exceptionele locatie, namelijk in de enige echte Bavaria brouwerij te Lieshout, waar het event met drie stages je omver zal gaan blazen. Op de zaterdag zullen onder andere Audiotricz, B-Front & Phuture Noize, E-Force & Rejecta, Voidax & Invector, Radical Redemption en Zany optreden.

>> Event


Meer hardstyle tips?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...