maandag, december 4, 2023

Trance in april: De tips van Erwin Herkelman

-

Home » Features » Maandtips » Trance in april: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips voor april 2022.

Psygathering 2022

Zaterdag 9 april 2022 – IKON Antwerpen

Het is een wereld waarin ik niet echt thuis ben: de psytrance. Des te leuker vind ik dat ik ook eens een keer een tip heb voor de liefhebbers van dit genre. En dan nog redelijk in de buurt ook: in IKON Antwerpen gaat het op zaterdag 9 april los met onder andere DJ’s Bliss, Zyce en Hi-Profile.

Naast het hoofdpodium is er ook een dark- en chillout-room waarin je even kunt bijkomen. Hier wordt de line-up verzorgd door Iry, Psyborg en Psyvader. Tickets kosten € 25,00 en zijn verkrijgbaar via deze website.


Luminosity presents: Markus Schulz – Open To Close

Vrijdag 15 april 2022 – Panama Amsterdam

Na een lange periode van noodgedwongen afwezigheid gaat het op 15 april dan toch gebeuren. Markus Schulz komt naar Amsterdam voor een open to close-liveset. Van 18:00 tot 00:00 uur staat hij achter de draaitafels en neemt hij je mee op een tripje door de wereld van trance.

Het event vindt plaats in Club Panama in Amsterdam en kan eindelijk doorgaan zonder verdere restricties. De organisatie grijpt daarnaast de gelegenheid aan om een nieuw geluidssysteem te testen. Een systeem dat we van de zomer ook op de Luminosity-beachparty’s zullen aantreffen.

De laatste tickets kosten € 49,95 en zijn verkrijgbaar via Paylogic.


FSOE Beach party + Aly & Fila

Vrijdag 29 en zaterdag 30 april 2022 – Beachclub Fuel, Bloemendaal

Een ander evenement uit de koker van Luminosity Events is de Future Sound Of Egypt Weekender. Op 29 en 30 april landt het gevolg van het Egyptische duo Aly & Fila op het strand van Bloemendaal bij Beachclub Fuel. Twee dagen verzorgen zij namens het label de line-up van de FSOE beachparty’s.

Op de eerste dag een mooie selectie uit hun stal met onder andere feestbeest Factor B, Nederlandse trance-veteraan Mike P.U.S.H. en zonnige beats van Roger Shah presents Sunlounger. De tweede dag staat in het teken van ONE, verzorgd door Aly & Fila, John Askew en Paul Thomas.

Ook hier zijn nog tickets voor te verkrijgen. Ze kosten EUR 33,50 en zijn te bestellen via PayLogic.


Meer trance tips en overige maandtips

Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...