zaterdag, september 30, 2023

Trance in maart: De tips van Erwin Herkelman

-

Home » Features » Maandtips » Trance in maart: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips voor maart 2022.

Menno Solo – Winter Edition

Vrijdag 4 maart 2022, 20.00 tot 3.00, WesterUnie

Al sinds 2020 staat zijn afscheidstoernee gepland. Maar corona gooide steeds weer roet in het eten en zorgde ervoor dat hij zijn shows steeds weer moest uitstellen. In 2022 lijkt het er dan éindelijk van te komen. 21 mei staat zijn laatste liveset ooit op het programma in Beachclub Fuel.

Om de tijd tot aan die finaledag te overbruggen kun je hem morgen echter al zien in de WesterUnie Gasfabriek in Amsterdam. De laatste kaarten kosten € 22,00 en zijn verkrijgbaar via deze link. Hier kun je ook direct kaarten kopen voor die aller-, állerlaatste show ooit.


Luminosity Trance Gathering

Zaterdag 5 maart 2022, 21.00 tot 5.00, Panama Amsterdam

Nu alle restricties voor het nachtleven zijn opgeheven, laat Luminosity Events óók weer van zich horen. In hun favoriete venue club Panama Amsterdam, kun je op 5 maart vanaf 21.00 terecht voor de Trance Gathering 2022.

Een mooie line-up met onder andere Hel:slowed, het progressive trance-alias van veteraan Misja Helsloot maar ook Mark Sherry, Ferry Tayle en Bryan Kearney voor het steviger werk, belooft veel goeds.

Er zijn nog een paar tickets die je koopt via deze link. De prijs is € 28,50.


Andrew Rayel | Find Your Harmony 300

Livestream op 23 en 30 maart 2022

Elke week hoor je op woensdag zijn radioshow Find Your Harmony. De Moldavische dj en labeleigenaar begon in 2014 met een één uur durende radioshow, maar draait tegenwoordig twee uurtjes aan elkaar. Hij laat daarin de nieuwe releases van zijn Find Your Harmony-label voorbij komen, maar ook heel veel anders moois. Voor de liefhebber van uplifting en vocal trance een absolute aanrader om te volgen!

Op woensdag 16 maart bereikt de radioshow een mooie mijlpaal: de 300ste editie. Hij viert dit met een liveshow op 20 maart in zijn thuisland, voor een klein publiek. Lukt het je echter niet om daarbij te zijn, dan kun je luisteren de twee jubileumedities op 23 en 30 maart 2022 waarin hij vergezeld wordt door Orjan Nilsen, Mark Sixma en Robbie Seed.

Met deze line-up beloven het twee fantastische shows te worden waarin veel melodische trance en ook de nodige vocale uplifters voorbij zullen komen. Luisteren kan via zijn YouTube-kanaal. Eerdere episodes kun je daarnaast terugluisteren via MixCloud of via Spotify.


Meer trance tips en overige maandtips

Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...