woensdag, februari 28, 2024

Trance in november: De tips van Erwin Herkelman

-

Home » Features » Maandtips » Trance in november: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips voor november 2021.

Airwalk: Open To Close with Nifra b2b Fisherman

Zaterdag 28 november 20205 juni 2021, 6 november 2021, Grenswerk, Venlo

Al twee keer moesten ze het noodgedwongen uitstellen, maar aanstaande zaterdag gaat het dan toch écht gebeuren: ‘Airwalk: Open To Close with Nifra b2b Fisherman. Niet van 21.00 tot 6.00 zoals oorspronkelijk de bedoeling was, maar vanaf 15.00 tot 0.00.

Het duo, in het dagelijks leven ook een bijzonder energiek koppel en niet vies van een flinke liveset op zijn tijd, staat bekend om hun stevige, uplifting sound. Tijdens ADE gaven ze tijdens de Coldharbour Recordings Night in de Melkweg twee heerlijke sets weg.

Dat belooft dus veel goeds voor 6 november, wanneer zij in poppodium Grenswerk in Venlo achter de draaitafels plaatsnemen. Tickets kosten € 21,00 en zijn verkrijgbaar via de website van Grenswerk.


Essence of Trance Autumn Cruise

13 november 2021, vertrek vanaf Lelystad

Vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen doet hij het nog één keer. Na diverse zomercruises organiseert RAM op zaterdag 13 november 2021 de Essence of Trance Autumn Cruise.

Maar in de herfst op een boot levert natuurlijk weer nieuwe uitdagingen op. Vandaar dat een deel van de activiteiten overdekt is. Er zijn daarnaast heaters, glühwein en hotdogs en mocht het écht de spuigaten uitlopen met het weer, dan wordt er een nieuwe datum geprikt.

Aan de line-up ligt het in ieder geval niet. RAM zelf draait een producers-set, maar ook Richard Durand en Allen Watts nemen plaats in de dj-booth. De laatste tickets à € 81,99 zijn verkrijgbaar via deze link.


Markus Schulz 6 Hour Open To Close

19 november 2021, Panama, Amsterdam

Tijdens het Amsterdam Dance Event had het al plaats moeten vinden. Maar waar de showcase van zijn label gewoon doorgang vond, bleek het niet mogelijk om de Open To Close-set van Markus Schulz te organiseren binnen de kaders die de Nederlandse overheid had gesteld vanwege het coronavirus.

Gelukkig kunnen wij hem op 19 november alsnog aanschouwen. In Club Panama in Amsterdam verzorgt hij een zes uur durende set. Om 18.00 neemt hij plaats achter de draaitafels om daar tot 0.00 niet meer achter vandaan te komen.

De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Een regulier ticket kost € 33,50 en is verkrijgbaar via de website van Luminosity Events.


Verkiezing ‘Tune of the Year’ A State of Trance

Stemmen tot 16 december, uitzending 23 december

“It’s that time of the year again…” Elk jaar kiezen de luisteraars van de A State of Trance radioshow de beste trance-track van dat jaar. En dit jaar is natuurlijk geen uitzondering.

Vorig jaar ging de prestigieuze titel naar mijn persoonlijke nummer één Aly & Fila feat. Plumb – Somebody Loves You. En dit jaar hoop ik natuurlijk dat míjn favoriete tune wéér gekozen wordt als de beste van het afgelopen jaar. Mijn top 5:

  1. SMR LVE feat. That Girl – Need Somebody
  2. ReOrder & Neil Hunter feat. Zach Alwin – You Should Know
  3. Age of Love – Age Of Love (Charlotte de Witte & Enrico Sangiuliano Remix)
  4. Armin van Buuren & AVIRA – Sirius
  5. Christina Novelli – Numb

Stemmen kan nog tot 16 december op vote.astateoftrance.com. Op 23 december vindt van 18.00 tot 22.00 (CET) de uitzending plaats en maakt Armin van Buuren de Tune of the Year bekend.


Meer trance tips en overige maandtips

Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Susana

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....