Trance tips in november 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Trance tips in november 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips in november 2022.

Ablazing Nights

Vrijdag 18 november 2022 – Club Merlijn, Hengelo

Halverwege de zeroes richtte dj Rene Ablaze het label Ablazing Rec. op. En in de tussentijd heeft hij daarop al een hoop toffe tracks uitgebracht, die zich met name in de uplifting hoek bevinden. En dat is wat je ook kunt verwachten tijdens de Ablazing Nights. Een evenement dat op 18 november plaatsvindt in de Hengelose Club Merlijn.

De organisatie heeft een aantal mooie namen weten te strikken voor deze avond: o.a. Jorn van Deynhoven, Allen Watts en Ralphie B beuken die avond door de speakers. Bij uitstek een avond dus voor de liefhebbers van grootste melodieën en stevige kicks.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €18,17 en kun je bestellen via Eventix.


Airwalk – Indoor Trance Festival x Andrew Rayel: Find Your Harmony

Zaterdag 19 november 2022 – De Maaspoort, Venlo

Op 19 november staat er weer een heel tof feestje op het programma in Venlo. De Maaspoort is dan het decor van Airwalk Indoor Trance Festival x Andrew Rayel. En dat Andrew Rayel acte de présence geeft is bijzonder te noemen, want zo vaak is de Moldavische dj niet te zien ons land. Een mooie kans dus om de labelbaas van Find Your Harmony live in actie te aanschouwen.

Hij komt overigens niet alleen. De line up is er eentje om je vingers bij af te likken, met vanuit hun thuisbasis uiteraard Fisherman en Nifra, maar bijvoorbeeld ook Orjan Nilsen, Corti Organ en Robbie Seed. Met name naar die laatste twee ben ik erg benieuwd.

Corti Organ timmert met name de laatste twee jaar flink aan de weg en het Duitse duo bewijst keer op keer hun veelzijdigheid, met tracks die uiteenlopen van progressive tot hardtrance. Robbie Seed is mijn favoriet als het gaat om emotionele, vocale uplifters.

Er zijn nog kaarten, vanaf €46,00 te verkrijgen via Eventix, maar wees er snel bij. Want ik vermoed dat deze wel uitverkoopt.


ASOT: Tune Of The Year 2022

“Is that time of the year again…” Met die inmiddels befaamde woorden opende Armin van Buuren op de donderdag van ADE de stembus voor de voting van Tune Of The Year 2022.0 En je stemt niet alleen voor de beste trance-track van 2022, maar bepaalt ook mede wat er in de ASOT Yearmix te horen zal zijn.

Ook ik heb mijn voorkeuren weer doorgegeven. Mijn top 5 van 2022:

  1. Ashley Wallbridge & John Weber feat. Bodine – Flashing Lights
  2. BiXX – Marvellous Universe
  3. Ciaran McAuley feat. Clara Yates – Anything
  4. Ferry Corsten – Radio Crash (T78 Remix)
  5. Ahmed Romel feat. Christina Novelli – Lost In Love

De donderdag vóór Kerst zal Armin van Buuren vervolgens de uitslag bekend maken om de speciale thema uitzending die niet geheel toevallig ook de 1100ste ASOT-uitzending is. Stemmen kan hier! Veel wijsheid toegewenst!


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor oktober 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

My Most Memorable Gig: Tellurian (NL)

Iedere dj heeft er minstens eentje: een unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In...

De top 3 hardcore releases in november 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....