zaterdag, september 30, 2023

Trance tips in oktober 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Trance tips in oktober 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips in oktober 2022.

Black Hole Pop-Up Store

Woensdag 19 tot zondag 23 oktober, locatie onbekend

Na het zeer geslaagde Black Hole 25 Years Event in Club Holy Moly in Breda, is het tijd voor de volgende aankondiging in de festiviteiten rondom het 25-jarig bestaan van Black Hole Recordings: een pop-up store.

Het label laat nog veel te raden over, maar moedigt je aan om je toch vooral in te schrijven via deze link voor updates. Ik ga er vanuit dat het Black Hole-biertje dat ze maakten in samenwerking met brouwerij Frontaal er in ieder geval te krijgen is. En dát is alleen al een reden om een bezoekje te brengen aan de pop-up store.


Paul van Dijk – exclusive AAA-set

Zaterdag 22 oktober 2022 – Melkweg Amsterdam

Hij stond aan de wieg van de trance begin jaren ’90 en draait nog steeds. En op zaterdag 22 oktober 2022 staat hij na tien jaar weer in de Melkweg met een nieuw concept: een exclusieve AAA-set, ofwel All Access Areas.

Verwacht dus niet alleen trance deze avond, maar een ‘kaleidoscope of sounds’. Én indrukwekkende visuals waarmee hij ons een kijkje geeft in zijn wereld. De dj belooft een audiovisueel spektakel dat je nog lang zal heugen.

Tickets kosten € 34,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Melkweg Amsterdam.


Anjunabeats – ADE

Zondag 23 oktober 2022 – Melkweg Amsterdam

Ook in Melkweg, maar dan op de zondag van ADE organiseert Anjunabeats een progressive trance-event. Op die avond laten diverse artiesten uit de stal van het label hun draaikunsten zien. Een mooie line-up, met artiesten die al langer aan de weg timmeren zoals Ilan Bluestone en Grum, maar ook met nieuw talent zoals Amy Wiles.

Aan het affiche is inmiddels ook Nederlands talent Laura van Dam toegevoegd, die net een nieuwe single uit heeft. Een leuke avond dus met een aantal interessante namen.

Tickets kosten € 28,75 en zijn verkrijgbaar via de website van Melkweg Amsterdam.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor oktober 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...