dinsdag, oktober 3, 2023

Trance tips in september 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Trance tips in september 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips in september 2022.

Black Hole 25 Years Event

Donderdag 15 september 2022, Holy Moly Club, Breda

Het zal de trance-liefhebber niet ontgaan zijn: Black Hole Recordings bestaat dit jaar 25 jaar. De platenmaatschappij, in 1997 gestart door Tiësto en Arny Bink, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste trance-labels ter wereld, mede dankzij de vele sublabels die er onderdak vonden. Onder andere AVA Recordings, Coldharbour Recordings en Nocturnal Knights Music behoren tot de stal.

Het kan dan ook niet anders dan dat er op het jubileumfeest een mooie line-up staat. RAM, Solarstone, Jam el Mar maar een optreden waar ik écht naar uit zie is Christina Novelli. Zij weet mij met haar muziek telkens weer te beroeren.

Black Hole 25 Years Event vindt plaats in – hoe kan het ook anders – Breda en het zal een nacht vol nostalgie worden. Kaartjes zijn gratis en worden op basis van loting verdeeld. Vul om hier kans op te maken dit formulier in en wie weet zie ik je daar op 15 september!


Summerlake Festival – Luminosity stage

Zaterdag 17 september 2022, Stadspark Molenvliet, Woerden

Op 17 september verrijzen in Stadspark Molenvliet in Woerden vier stages voor het Summerlake Festival. Naast uiteraard de mainstage, een techno-stage en een stage voor de hardere stijlen, wordt er ook eentje gehost door Luminosity.

En zoals we de organisatie kennen hebben zij weer een toffe line-up verzorgd. Met voor de relaxtere vibes Misja Helsloot’s alter ego Hel:sløwed en Sunny Lax, maar ook het Finse duo Super8 & Tab. Ook Factor B geeft acte de présence en RAM en good old Marco V zijn van de partij.

Kaartjes kosten € 47,35 (inclusief service fee) en zijn verkrijgbaar via de website van het festival.


Nocturnal Knights presenteert: Das Boot (closing cruise)

Zaterdag 1 oktober, Stedemaeght, Lelystad Haven

Om het festivalseizoen af te sluiten pakt Nocturnal Knights nog één keer uit met een fijne trance-cruise. Een speciale editie want de boot zal worden ingericht met sfeervolle LED-verlichting om de bezoekers een extra magische ‘feel’ te geven wanneer zij voor anker gaan middenin het Markermeer.

De line-up is door de fans zelf bepaald. Achter de draaitafels staan onder andere RAM, Richard Durand en Asteroid. Kaartjes kosten € 81,99 en zijn verkrijgbaar via de website van Essence of Trance.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor september 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...