maandag, december 4, 2023

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

-

Home » Features » Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan elektronische muziek geprogrammeerd op dé grote opener van het popfestival-seizoen. Sterker nog: de dance-acts in Schijndel lijken alleen maar groter en actueler te worden. TIOH gidst je door het beste wat Paaspop te bieden heeft, in de vorm van 6 niet te missen acts.

door Manon Snellen

Gladde paling

Zaterdag 0:00, Roxy

Om Gladde Paling kun je dit festivalseizoen niet meer heen. Ook op Paaspop is weer een set vol waanzin van hem te vinden. Deze ADHD-bom vol kermisgeluiden kun je op de zaterdagavond bewonderen, tijdens een waar meme-techno-blok in de Roxy-stage. Laat deze vette vis zeker niet aan je voorbij glibberen!

Natte Visstick

Zaterdag 1:00, Roxy

Ben je het beuken nog niet zat na Gladde Paling? Dan is Natte Visstick direct daarna te zien om diezelfde sfeer nog keihard door te zetten. Beiden heren zijn lid van het infameuze, vers Hollandsche Pestcore Collectief en aldus bekend om hun meme-techno. Daarin nemen ze je op reis van drum ’n bass naar hardtechno en alles daar tussen in, overgoten met de nodige gekke samples.

Outsiders

Zaterdag 0:00, The Silver Warehouse

Als je van hardstyle houdt is Outsiders vast al een bekend gezicht voor je. Deze Haagse dj staat vooral bekend om zijn hoge energie en harde kicks. Ook is hij er niet vies van bekende meezingertjes van bijvoorbeeld Abba of The Opposites door zijn set heen te gooien. Paaspop zal hij ongetwijfeld helemaal af gaan breken.

Armin van Buuren

Zondag 23:30, Apollo

Pinkpop had ‘m al eens, maar deze trance-koning op een popfestival blijft bijzonder. En als ie dan ook nog eens als grote afsluiter van Paaspop staat geprogrammeerd, moet je daar natuurlijk bij zijn. Armin weet als geen ander hoe hij het publiek moet laten dansen en meezingen op zijn aanstekelijke beats. De kans om deze legende aan het werk te zien kan je absoluut niet missen.

Foto: Bart Heemskerk

Sefa

Vrijdag 0:00, The Silver Warehouse

Ook Sefa is een absolute must-see op Paaspop. Hij is een van de grootste namen in de Frenchcore-scene en zijn sets zijn gevuld met mokerharde kicks en meeslepende melodieën. Met Sefa’s aanstekelijke energie zal hij je van begin tot eind van zijn set doen springen. Zeker het checken waard.

Sefa

Paul Elstak

Zondag 0:00, The Silver Warehouse

Nog een legende op de Paaspop-line-up! Als ware pionier van de hardcore weet Rotterdammer Paul Elstak als geen ander het hele publiek met zich mee te krijgen. Waan je weer in de jaren ’90 en maak je klaar om te dansen op al zijn hits.

Paul Elstak

En verder…

…barst het echt van de mooie dance-acts op Paaspop 2023. Wat te denken van Reinier Zonneveld (Karren Maar op zondagavond!), hardstyle-helden Warface en Adaro, techno-giganten Pan-Pot, Enrico Sangiuliano, Kobosil en Nina Kraviz (de eerste twee op vrijdag afsluiter in de Phoenix, de laatste op zaterdag), Audio Bullys (vrijdag) en natuurlijk de verse Popprijs-winnaar Goldband (afsluiter op de zaterdag).


Paaspop 2023

Vrijdag 7 t/m zondag 9 april, Schijndel. Alle reguliere tickets zijn uitverkocht, er zijn enkel nog VIP-kaarten voor alle dagen en het complete weekend. Info en tickets vind je via de website van Paaspop.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...