dinsdag, oktober 3, 2023

Hardstyle/hardcore in april: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle/hardcore in april: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor april 2017.

Remember

Poppodium 013 Tilburg, 1 april

Remember

Remember wordt een nacht vol herkenning. Terug naar de begintijd van de hardstyle en daarom is Remember een must go voor hardstyleliefhebbers van het eerste uur. In de kleine zaal van 013 worden alleen maar tracks gedraaid uit de periode 2001-2005. De oorsprong van de hardstyle die we nu kennen, ligt daar.

In de grote zaal kom je acht uur lang platen tegen uit de periode 2006-2010. In een speciale Recovered-set van The Pitcher komen pareltjes tevoorschijn die zijn gered van een gecrashte harde schijf. Wildstylez gaat ongetwijfeld het nodige Project One materiaal draaien en B-Front maakt ons hopelijk blij met Lunatick en Magic.

>> Event

Rebirth Festival

Raamse Akkers Haaren, 8 en 9 april

Rebirth Festival

Hallo festivalseizoen! Rebirth Festival geeft het officiële startschot voor het festivalseizoen waar we allemaal zo lang op hebben gewacht. En geloof me, dat zorgt voor een extra mooie sfeer op Rebirth. Dit festival brengt je direct in de ultieme partymood. Rebirth is een professioneel evenement, waar wel nog altijd dat Brabantse ons kent ons gevoel hangt.

>> Zie ook: Rebirth Festival opent het festivalseizoen en dit kun je verwachten <<

Dit jaar is het evenement op zaterdag uitgebreid met een 5e area, waar de talenten van nu een mooi podium krijgen. De line-up zou verder niet misstaan op ieder ander festival van formaat. Het is onbegonnen werk om alle highlights te beschrijven, maar check zaterdag zeker de set van Phuture Noize. Zijn album Pursuit of Thunder komt 4 april uit en we gaan tijdens zijn set op Rebirth zeker een fijn voorproefje krijgen.

Zondag primeurt B-Front zijn nieuwe muziekproject Beyond Reality. Reden genoeg om ook dag 2 mee te pakken. Meer over Beyond Reality lees je in ons tweeluik (deel 1: het project, deel 2: de keerzijde).

>> Event Daydream Festival

Festivalpark Lommel, 7 en 8 april

Daydream Festival

Ook bij onze zuiderburen, vlak over de grens bij Valkenswaard, barst het festivalseizoen in de 2e week van april los. Par-T weet zich altijd te onderscheiden met een tof thema en mooie stages op het festival. Vrijdag is de party al aan en de stuiterballen zich uitleven op de kicks van o.a. Frequencerz, Warface, E-Force en Digital Punk.

Zaterdag zien we onder meer Bioweapen in de line-up. Deze act bestaat uit Australiërs Code Black en Audiofreq. Ze waren een tijd lang uit elkaar, maar gelukkig is de act nieuw leven ingeblazen. Aanrader dus!

>> Event

Freestyle Fighters

Dynamo Eindhoven, 22 april

Freestyle Fighters

Inner Vision en platenmaatschappij Make You Dance hebben de handen ineengeslagen voor een gratis (ja, je leest het goed) feestje in de Eindhovense binnenstad. Onder de codenaam Freestyle Fighters zijn stuk voor stuk dj’s uitgenodigd voor wie het denken in hokjes een taboe is.

In de line-up zien we Dr Phunk, de man die op dit moment in the picture staat vanwege de megahit Kind van de Duivel (samen met Paul Elstak en Jebroer). Maar hij werkte bijvoorbeeld ook samen met Hardwell, die op Ultra Music Festival in Miami hun collab draaide.

Maar ook D-Fence, de man die van iedere hit op Dumpert een hardcore-kraker maakt, zie je voor precies 0 euro gewoon in Dynamo. Biem!

>> Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

REBiRTH Festival ’22: de terugkeer van onze vrijheid

REBiRTH Festival keerde het weekend van 8 t/m 10 april, na twee geannuleerde edities, terug naar de Raamse Akkers...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....