dinsdag, februari 27, 2024

Hardstyle/hardcore in augustus: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle/hardcore in augustus: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor augustus 2017.

Dance Boulevard

Festivalterrein de Wouwse Tol (Bergen op Zoom), 5 augustus

Doorgaans tip ik zoveel mogelijk feesten waar ik ooit ben geweest of waar ik zelf ook naartoe ga. Daar wijk ik nu vanaf. Als het feest begin augustus in Bergen op Zoom losbarst, geniet ik van mijn vakantie. Toch wil ik dit evenement wel benoemen, al dan niet omdat het dit jaar de 10e editie is. Een mooie mijlpaal daar in West-Brabant.

De stuiterballen onder ons kunnen terecht in de Hardstyle Zone (o.a. Frequencerz, Atmozfears, Adaro, Ran-D) of Elements of Freestyle (o.a. Pat-B, Mark with a K, Paul Elstak, Ransom, Ruthless). Prima namen om eens goed op los te gaan. Naast de twee ‘harde stages’, zijn er nog vier andere podia. Alles voor nog geen 30 euro, doen dus!

Dance Boulevard

>> Event

Decibel outdoor festival

Beekse Bergen (Hilvarenbeek), 18-20 augustus

Decibel is mijn ‘Paradise City’, schreef ik vorig jaar in een column. Dit was in 2010 mijn eerste grote feest en daarom is en blijft Decibel een bijzonder festival voor mij. Heerlijk ronddwalen over dat enorme terrein met de vele area’s, de verschillende hardere stijlen en de sfeer. Eigenlijk stelt Decibel nooit teleur.

De line-up is te uitgebreid om helemaal te bespreken. Er zijn wel een aantal acts die ik absoluut niet wil missen. Wasted Penguinz bijvoorbeeld, een act die ik altijd al heb gevolgd. Dit duo uit Zweden maakt meeslepende, melancholische, zweverige hardstyle van de bovenste plank. Heerlijk voor overdag! Daarnaast sluit ik bezoekjes aan Delete, TNT, Mark with a K, Josh & Wesz en Phuture Noize niet uit.

Decibel viert het 15-jarig jubileum en ik verwacht dat organisator b2s van die gelegenheid gebruik maakt om eens flink uit te pakken. Ik ben benieuwd!

Decibel Outdoor 2016

>> Event


Volg TIOH op Facebook


BOEMROOM

De Schuilplaats (Stratumseind, Eindhoven), 26 augustus

Hardstyle op Stratumseind? Het gaat gebeuren! BOEMROOM is een nieuw concept in de Schuilplaats, voorheen de Oude Fabriek/Bongo/Insiders. Volgens de eerste informatie is het euforische hardstyle dat de klok slaat. Er zijn danseressen, verschillende thema’s en een hoop confetti. Over de acts is nog niets bekend. Het klinkt allemaal vrij mysterieus, dus ben benieuwd wat dit feest ons gaat brengen.

BOEMROOM

>> Event


Meer partytips?

Check dan onze agendapagina, powered by DJ Guide.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle in augustus: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...