zaterdag, februari 24, 2024

Hardstyle en hardcore in december: partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle en hardcore in december: partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor december 2017 (excuses, iets later dan normaal).

Snakepit

Klokgebouw, Eindhoven (9 december)

Na een succesvolle eerste editie keert Snakepit terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Hardcore en al haar subgenres leven als nooit tevoren. Zeker uptempo, frenchcore en ook terror groeien nog altijd enorm in populariteit. Dat Snakepit ruim van te voren uitverkocht is, bewijst dat. Het Klokgebouw wordt dus wederom omgetoverd tot beukwalhalla waar grootmeesters als Partyraiser, Dr. Peacock, Drokz, Destructive Tendencies en Akira het podium bestijgen. Regionale inbreng is er ook in de vorm van Spitnoise, die recent nog een guestmix voor This Is Our House maakte.

>> Event

Ace of Spades

Manege De Molenheide, Schijndel (16 december)

Nog zo’n feest dat vorig jaar met succes debuteerde. Op een bijzondere locatie ook nog eens. Want hoe vet is het om los te gaan in een manege waar normaal gesproken de paarden hun rondjes lopen? Een vervolg kon daarom niet uitblijven. Opnieuw werken Paaspop Events (Paaspop, We Are Electric) en WiSH Outdoor samen.

Ik was er vorig jaar zelf bij heb me toen uitstekend vermaakt. Tot mijn verrassing was de manege leuk aangekleed. Het grote ledscherm achter de dj-booth zorgde voor toffe visuals en muzikaal was het dik in orde. Dat zorgt voor uiteraard voor verwachtingen dit jaar. Met de line-up zit het wel goed. Ik som in willekeurige volgorde een aantal namen op: Phuture Noize, Sound Rush, B-Freqz (live) en Noisecontrollers met een speciale Attack Again-set. Een diverse line-up met de klassieke opbouw van euforisch naar raw: het is een goed begin!

Ace of Spades

>> Event


Volg TIOH op Facebook


Epic Hard! presents: Ransomnia

Epic Tilburg, Tilburg (22 december)

Ransom scoorde vorig jaar met Fistpumpin’ een dikke hit. Sindsdien gaat het deze Brabantse freestyle-act voor de wind. Ze stonden op alle grote festivals, waaronder Defqon.1, Decibel outdoor en Q-BASE. Op Dream Village was Ransom verantwoordelijk voor de hosting van de freestyle-area. Nu volgt vlak voor de feestdagen een eigen avond in Epic Tilburg.

Naast Ransom komen ook Ruthless, Rät N FrikK en Jebroer naar Tilburg op 22 december. De avond duurt van 22:00 tot 04:00 uur. Gekkigheid gegarandeerd. Binnenkort lees je op onze site een uitgebreid interview met Ransom.

Ransomnia

>> Event


Oud en nieuw

Wie de feestmaand knallend wil eindigen in het zuiden des lands, kan op twee plekken terecht. Foolish New Year’s Eve in de Brabanthallen in Den Bosch of Fatality in Time Out Gemert. Lees hier meer over in ons overzicht.


Meer partytips

Kijk in onze agenda voor het volledige aanbod in het zuiden (via DJ Guide)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardcore in november: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids...

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...