zondag, oktober 1, 2023

Hardstyle/hardcore in juni: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle/hardcore in juni: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor juni 2017.

Harmony of Hardcore

Festivalterrein De Roost (Erp), 3 juni

Harmony of Hardcore is ’the jackpot of the ultimate hardcore feeling’. Maar liefst 8 area’s coveren hardcore in al haar facetten. Van mainstream tot uptempo, van frenchcore tot early rave: het is er allemaal.

Harmony of Hardcore is één van de grootste hardcore-festivals in ons land en trekt bezoekers vanuit de hele wereld. De samensmelting van die verschillende culturen op één festivalterrein is onder meer wat het evenement zo tof maakt. Muzikaal ga je het eigenlijk niet beter krijgen op het gebied van hardcore en ook qua aankleding van het festivalterrein en de stages is het in Erp dik in orde.

Harmony of Hardcore

>> Event

7th Sunday

Festivalterrein De Roost (Erp), 4 juni

Een dag later, maar op hetzelfde terrein als Harmony of Hardcore, wordt 7th Sunday gehouden. Dit festival richt zich op meerdere dancegenres, waaronder house, electro, techno en hardstyle. Die laatste stroming vindt al jarenlang onderdak in de grootste tent op het terrein. Dat is dit jaar niet anders.

De programmering is er eentje om van te smullen. Ik kijk vooral uit naar de set van TNT (Technoboy & Tuneboy) en B-Freqz, vooral vanwege de tracks van beide acts. TNT is energiek en heerlijk out of the box (denk o.a. aan Psylent Hill). De platen van B-Freqz zijn een perfecte combinatie van hard en euforisch. Zeer dansbaar en werkt uitstekend op de dansvloer. Check Techno of Freedom maar even!

7th Sunday Festival

>> Event

Outlands Open Air

Sportpark Soetendaal (Vierlingsbeek), 10 juni

Eerlijk is eerlijk, ik ben nog nooit op Outlands Open Air geweest. Toch neem ik dit festival mee in mijn lijstje want hoor best aardige verhalen over dit evenement. Dit jaar wordt de 6e editie georganiseerd en wat betreft de line-up ziet het er helemaal niet verkeerd uit.


Volg TIOH op Facebook


Zo zien we Donkey Rollers terug. Na de releaseparty op Intents Festival kwam het album 15 Years of Hardstyle uit. Een absoluut pareltje en de set op Outlands wordt ongetwijfeld een dikke showcase van het album. Check vooral ons uitgebreide interview met Donkey Rollers als je meer wil weten over het 15-jarig jubileum en het album.

Verder staan o.a. D-Block & S-Te-Fan, Deepack, Dr Phunk, The Pitcher en vele anderen in de line-up.

Outlands Open Air

>> Event

WiSH Outdoor

Festivalterrein de Aa (Beek en Donk), 30 juni + 1, 2 juli

Een randgevalletje voor de maand juni, aangezien de zaterdag en zondag van WiSH Outdoor in juli vallen. Maar ik neem dit zekerheidje in mijn agenda toch alvast mee in deze lijst. WiSH Outdoor presteert het om zichzelf ieder jaar te overtreffen. Zelfs de extreme regenval vorig jaar in de aanloop naar het festival toe, met modderpoel tot gevolg, kon de pret niet drukken.

>> Zie ook: Hoe WiSH Outdoor zich ontwikkelde tot festival van formaat <<

WiSH Outdoor is een garantie voor mooie stages, Brabantse gezelligheid en goede muziek. Op vrijdag host Ace of Spades, na het succesvolle solo-debuut in december, de hardstyle-area met o.a. ANDY SVGE, Ran-D en Warface. Zaterdag zijn er als vanouds twee area’s met hardstyle. Op de mainstage komt o.a. Gunz For Hire langs met de nieuwe show. Zelfs op zondag worden de stuiterballen op hun wenken bediend met Coone en LNY TNZ.

Mocht je nog nooit naar WiSH Outdoor zijn geweest is het advies simpel: ga en geniet!

WiSH Outdoor

>> Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...