woensdag, december 6, 2023

Hardstyle en hardcore in juni: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle en hardcore in juni: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor juni 2018.

Intents Festival

Sportpark D’n Donk, Oisterwijk (1, 2 en 3 juni)

Dat Intents Festival behoort tot mijn jaarlijkse favorieten van het festivalseizoen, kon je eerder lezen op onze website. Hier kijk ik weken vooraf al naar uit en nu het moment eindelijk daar is, kan ik een brede grijns niet onderdrukken. De hele beleving, van het slap ouwehoeren op de camping tot heerlijke setjes op het festivalterrein, maakt Intents een buitengewoon fijn en vermakelijk evenement. Waar ook nog eens, ondanks de groei van de afgelopen jaren, altijd een gezellige Brabantse sfeer is blijven hangen.

In het eerste weekend van juni wordt het 15-jarig bestaan van Intents Festival gevierd. Sinds de editie van 2011 ben ik er bij, al meerdere jaren achter elkaar ook het hele weekend. Voor dit speciale jubileum pakt de organisatie flink uit. Thema’s uit het verleden keren in een eigentijds jasje terug. Zaterdag tussen 18:00 en 19:00 is er een speciale ’15 Year Experience Show’ op de mainstage. Dat belooft spectaculair te worden! De line-up is groots en dus zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Maar ach, dat heeft ook zijn charme! Benieuwd naar 15 bijzondere momenten uit de historie van Intents? Lees hier ons verhaal!

Intents Festival 2017

>> Event

Pussy lounge at the Park

Breepark, Breda (9 juni)

Als je bent bijgekomen van Intents Festival, staat het volgende feest al op de planning. En zeker niet de minste: Pussy lounge at the Park. Het razend populaire freestyleconcept van b2s maakt de jaarlijkse stop in Breda. Gekkigheid gegarandeerd. Zeker nu bezoekers is opgeroepen om zoveel mogelijk opblaasattributen mee te nemen naar het festival. Ja, je leest het goed! Pussy lounge at the Park moet namelijk een grote poolparty worden.

De set van D-Block & S-te-Pack wordt er eentje waar velen naar uit zullen kijken. D-Block & S-te-Fan en Deepack draaien zelden samen in deze samenstelling, dus dat wordt smullen. Verder staan onder anderen Korsakoff, Luna, Ruthless en Paul Elstak op het menu.

Pussy lounge at the Park

>> Event


Meer lezen? Volg ons op Facebook!


Atmoz Classics Outdoor

De IJzeren Man, Eindhoven (16 juni)

Al jarenlang is Atmoz Classics Outdoor een vertrouwd gezicht op De IJzeren Man in Eindhoven. Dat is op 16 juni ook weer de plek waar je moet zijn voor een trip down memorylane met de lekkerste classics. De openlucht discotheek, zoals we Atmoz al eens omschreven, bestaat dit jaar uit twee stages. Met kanonnen als Francois en Pat Krimson op het hoofdpodium. De tweede stage, gehost door Versuz, heeft met namen als Erick E en Roog ook toppers in de line-up.

Atmoz Classics Outdoor

>> Event

WiSH Outdoor

Festivalterrein de Aa, Beek en Donk (29, 30 juni en 1 juli)

Nog een parel uit het Brabantse festivallandschap. Dit jaar wordt WiSH Outdoor in een nieuw jasje gestoken. Niet dat alles nu radicaal wijzigt, maar er gaan een aantal wezenlijke dingen veranderen. De mainstage, Devoted, maakt namelijk plaats voor een groot overdekt podium, waar duizenden festivalbezoekers terecht kunnen. EDM-, pop- en rockacts zullen elkaar daar afwisselen.

Voor de hardstylers onder ons is er goed nieuws. De Dedicated blijft in volle glorie bestaan en zal dit jaar zelfs op zondag geopend zijn. Hardstyle is dus nog sterker vertegenwoordigd! Want zowel op vrijdag, zaterdag als zondag kan er geknald worden. Op WiSH Outdoor presenteert Phuture Noize in een speciale set zijn nieuwe album Black Mirror Society. Daarnaast zijn er onder meer setjes van Frequencerz, Gunz For Hire, Headhunterz en Sub Zero Project.

WiSH Outdoor 2017

>> Event

Partytips

Kijk in onze agenda voor het volledige aanbod (via DJ Guide).

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....