woensdag, december 6, 2023

Hardstyle/hardcore in maart: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle/hardcore in maart: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor maart 2017.

Loudness

Klokgebouw Eindhoven, 4 maart

Het raw hardstyle-concept van b2s komt voor de 6e keer naar het Klokgebouw in Eindhoven. Geen enkele editie in Eindhoven heb ik gemist. Er is een duidelijke reden waarom ik altijd ga. Loudness staat namelijk garant voor een heerlijke avond snoeien in een locatie die zich daar perfect voor leent.

Loudness

Ik ben erg benieuwd naar de set van Deetox. Deze blondine uit Groningen heeft haar sound aangepast. Niet harder, wat je tegenwoordig vaak ziet, maar juist met meer melodie. Haar nieuwe track ‘Paralyzed’ is daar een goed voorbeeld van en dit stijltje bevalt me wel.

Aan alles merk je dat B-Front in een geweldige flow zit. De ene na de andere vette plaat rolt zijn studio uit en op de zondag van Rebirth Festival wordt een volledig nieuwe show met dikke visuals en nieuwe tracks gepresenteerd. Deze Brabo is in topvorm. Dat wordt dus genieten op Loudness!

>> Event 

Pussy lounge Wintercircus

Aquabest Eindhoven, 11 maart

Misschien wel het gekste feest in de hardere stijlen. Hier kan en mag alles (en dan heb ik het over het muzikale aspect). Jump, tek, hardstyle, happy hardcore, hardcore, house, hip hop: het wordt allemaal gedraaid. Die veelzijdigheid maakt Pussy lounge tot een zekerheidje in mijn agenda.

Pussy lounge

Dit is ook het eerste buitenfeestje van het jaar. Gewoon weer lekker van 12.00 tot 23.00 uur losgaan, veel beter voor je ritme! Mocht het nu nog fris zijn of het regent: geen probleem. Pussy lounge Wintercircus is in een grote festivaltent. Buiten kun je allerlei winteractiviteiten doen. Het is zelfs mogelijk om in een lekker warme hot tub te duiken.

Natuurlijk zijn residents Ruthless, Darkraver, The Viper, Paul Elstak en MC Ruffian van de party. De gast dj’s zijn Nowaxx, Genius, Kasparov, Mystery, Rob & MC Joe en Deepack.

>> Event

Reverze

Sportpaleis Antwerpen, 11 maart

Zorg dat je na Pussy lounge een BOB hebt die je naar Antwerpen wil brengen. Naar het Sportpaleis om precies te zijn, waar van 20.00 tot 07.00 uur Reverze wordt gehouden. Reverze is het grootste indoor hardstyle-evenement in België en wordt voor de 12e keer georganiseerd.

Reverze

Het thema van dit jaar is Interconnected en Hard Driver is verantwoordelijk voor het gelijknamige anthem. Verdeeld over 2 area’s ga je los op alles wat de hardere stijlen te bieden hebben. Met Mark with a K, Lowriderz en een speciale Reverze Flashback-set met Pat-B, Dark-E en Dr. Rude is er freestyle.

Voor de liefhebbers van euforische hardstyle staan onder anderen Wasted Penguinz, Cyber, Audiotricz en Da Tweekaz op het programma. De raw hardstyle komt van namen als Sub Zero Project, Adaro, Delete en War Force en met Korsakoff, Miss K8 en Destructive Tendencies gaan we ook hardcore!

>> Event

Hardlab

De Heiberg Veldhoven, 18 maart

Tot slot aandacht voor dit nieuwe evenement in Veldhoven. Met een geheimzinnige trailer wist Hardlab de aandacht op zich te vestigen. In een 2e video presenteerden B-Front (een rasechte Veldhovenaar) en Zany de line-up, waar ze zelf uiteraard ook in staan.

Hardlab

Daarnaast zien we ook Sub Zero Project, Plug ‘N Play, Avana en Deluzion terug op het debuut van Hardlab. Het heeft er alle schijn van dat dit best wel eens een gezellig feestje kan worden.

>> Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...