vrijdag, december 8, 2023

Hardstyle en hardcore in maart: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle en hardcore in maart: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor maart 2018.

Loudness

Klokgebouw, Eindhoven (3 maart)

Richting het einde van de winter organiseert b2s traditiegetrouw Loudness in het Klokgebouw in Eindhoven. En waar het vorig jaar een beetje ongelukkig viel direct na carnaval, valt het nu een stuk gunstiger. Loudness is een van de langst lopende concepten van de Rotterdamse organisatie, die maar al te graag feesten organiseert in het zuiden des lands.

Het leuke aan Loudness is dat je altijd wel een of twee namen in de line-up staan die je eigenlijk nog niet zo goed kent. Zo zijn Genox en The Purge, die back2back area 2 afsluiten, redelijk nieuw in de scene. Vind je het leuk om verrast te worden, ga dan zeker een kijkje nemen bij hun set. Natuurlijk zijn ook diverse grote namen aanwezig (B-Front, Adaro, Ran-D, Phuture Noize), maar is het ook tof om te zien dat rising stars Clockartz midden in de nacht een plekje hebben op de mainstage.

>> Event

Pussy lounge Wintercircus

Aquabest, Eindhoven (10 maart)

Je moet er met deze temperaturen misschien nog niet denken, maar het eerste buitenfestival van de hardere stijlen staat voor de deur. Opnieuw uit de koker van b2s, maar ditmaal wel een heel ander soort feest. Pussy lounge is nog altijd het grootste freestyleconcept van ons land. Het is een feest waar niets te gek is en op muzikaal gebied alles kan.


Volg TIOH op Facebook


Opvallend is de terugkeer van Mental Theo in de line-up. Hij was jarenlang één van de residents, maar verdween van het strijdtoneel. Naast de residents (Ruthless, Paul Elstak, The Viper, Darkraver) zijn ook Isaac, The Prophet, Vince, Promo, Lethal MG en Plug ‘N Play van het partijtje.

>> Event

Vigorous Indoor

Evenementenhal De Heuf, Panningen (10 maart)

Een stukje zuidelijker, in het Limburgse Panningen, ga je tijdens Vigorous Indoor terug naar het tijdperk van de vikingen. Clash of the Chosen is het thema van deze vierde editie, die van 20:30 tot 01:30 duurt. De line-up kent zeker enkele klappers, met o.a. B-Front, Sub Zero Project, Warface en Delete.

>> Event

KARMA VI

Effenaar, Eindhoven (17 maart)

Zijn early rave en oldschool jouw ding? Dan moet je 17 maart in de Effenaar zijn voor een nieuwe editie van KARMA. In de early rave zaal draaien Delirium, The Viper, Pavo, Chosen Few en Freeze. De tweede zaal is het domein van oldschool. Hier staan allemaal back2backs op de planning. Taa vs. Red Alert, Dutchman Jack vs. Dj M, Armand vs. Psycko Dj en Quint vs. Omattic. KARMA VI duurt van 22.00 tot 04.00 uur. Omdat het een classics feest is moet je minimaal 21 jaar oud zijn om binnen te komen.

KARMA VI

>> Event


Meer partytips

Kijk in onze agenda voor het volledige aanbod in het zuiden (via DJ Guide).

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

House en techno in februari: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...