maandag, december 4, 2023

Hardstyle/hardcore in mei: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle/hardcore in mei: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor mei 2017.

Fairytale Festival

Festivalterrein De Pater Kaatsheuvel, 6 mei

Voor het derde jaar op rij strijkt Fairytale Festival neer in Kaatsheuvel en niet zonder succes. Ook deze editie lijkt weer uitverkocht te raken en dat is knap in het overvolle festivallandschap. Nu richt Fairytale Festival zich niet alleen op de hardere stijlen, maar die zijn wel een belangrijk onderdeel van het evenement.

>> Zie ook: Fairytale Festival wil meer zijn dan zomaar een feestje <<

Vorig jaar werd Warface gestrikt als headliner, ditmaal pronken de namen van Frequencerz en Miss K8 bovenaan de poster. Met Miss K8 is voor het eerst in de nog prille geschiedenis ook gekozen voor een hardcore-act als afsluiter. Deze Oekraïnse dame is niet alleen een mooie verschijning, ze kan ook nog eens ‘verrekkes’ fijn draaien.

Rising star Sephyx van Dirty Workz is dit jaar verantwoordelijk voor het anthem en het resultaat mag er wezen. Een lekkere zomerse plaat, met toffe vocals en een catchy melodie.

>> Event

Minus is More – Labelnight

Time Out NXT Gemert, 13 mei

Minus is More labelnight

Het label Minus is More keert terug in Time Out NXT voor een dikke labelnight. Liefhebbers van raw hardstyle kunnen hun geluk niet op met volgens het label zelf ‘de grootste line-up tot nu toe’.

Kijkend naar de namen die naar Gemert komen is daar weinig van gelogen. Radical Redemption, Crypsis (live), Angerfist (live), E-Force, Chain Reaction, Act of Rage, D-Sturb, Luna en RVAGE geven van 22.00 tot 05.00 uur gas. Als dat maar goed gaat..

>> Event


Volg TIOH op Facebook


Bassrulers Outdoor

Waterhoefke Steenbergen, 20 mei

Bassrulers Outdoor

Het westen van Brabant is wat minder goed bedeeld qua festivals dan het midden en zuidoosten van de provincie. Toch valt er in Steenbergen een jubileum te vieren. Bassrulers Outdoor is op 20 mei toe aan de vijfde editie. Het is een festival met vier area’s met hardstyle, hardcore en freestyle.

In de line-up staan grote namen als Radical Redemption, Warface, Noize Suppressor, Mark with a K en Paul Elstak. Daarnaast is er ook plek voor talenten en onbekendere acts. Voor een ticket leg je 27 euro en dat is voor festivalbegrippen een meer dan redelijke prijs om lekker los te gaan.

>> Event

Intents Festival

Sportpark d’n Donk Oisterwijk, 26 t/m 28 mei

Intents Festival 2016

Intents Festival is één van de pareltjes in de hard dancescene. Dit festival behoort jaarlijks tot mijn favorieten. In 2011 maakte ik kennis met Intents Festival en vanaf dat jaar heb ik geen editie meer gemist. Het evenement is sindsdien ook flink gegroeid, maar het intieme Brabantse karakter is altijd behouden gebleven.

Intents Festival blinkt uit in thema’s en vernieuwing, schreven we vorig jaar in een uitgebreid artikel. Zelfs in de toiletten word je meegenomen in het thema. Dit jaar is dat ‘Circus of Insanity’. Ik verwacht circusartiesten, gekke acts op het festivalterrein en natuurlijk dikke stages.

Daarnaast zit Intents Festival muzikaal gezien altijd goed in elkaar. Een hoogtepunt wordt zonder meer de introductie van de nieuwe show van Gunz For Hire, maar eigenlijk zijn er te veel highlights om te benoemen. De camping met de jaarlijkse Unleashed-hosting, de partytruck op de camping, het vette thema, de indrukwekkende stages en de gemoedelijke ons kent ons sfeer maken Intents Festival tot een evenement dat nooit teleurstelt.

>> Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases van mei 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....