maandag, december 4, 2023

Hardstyle/hardcore in oktober: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle/hardcore in oktober: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor oktober 2017. 

Vroeger was alles Beter

Maaspoort Sports & Events, Den Bosch (14 oktober)

Vroeger was alles Beter is pas toe aan zijn 2e editie. Het is daarom des te knapper dat alle kaarten al ruim van tevoren zijn uitverkocht. Early hardstyle is populairder dan ooit en dat speelt uiteraard mee in dit succesverhaal. Maar dat is niet de enige reden. Vroeger was alles Beter is gewoon een sterk concept met leuke thema’s. Misdaad staat centraal tijdens de 2e editie, waarin ‘De Jongens van de Onderwereld’ Den Bosch onveilig maken.

Wie zijn die bad boys dan? Onder meer Bioweapon, de act die bestaat uit Code Black en Audiofreq. Bioweapon was vooral actief tussen 2009 en 2012, deed daarna een stapje terug om vervolgens weer een comeback te maken. Dat betekent niet dat we Bioweapon nu op ieder feest zien. Integendeel, optredens zijn schaars en dat houdt de act exclusief. Op Vroeger was alles Beter draaien de Australiërs live. Dat belooft wat.

En wat te denken van een classic setje van Gunz For Hire, Noisecontrollers, TNT of B-Front? Het is slechts een greep uit de gruwelijk dikke line-up.

Vroeger was alles Beter

>> Event

ST8MENT

Eventcentre Aquabest, Best (21 oktober)

Aan ST8MENT de eer om het gloednieuwe Eventcentre Aquabest in te wijden. Jawel, de zaal waar This Is Our House al exclusief een kijkje mocht nemen. Op de dansvloer is plek voor maximaal 3500 bezoekers. ST8MENT gaat een stapje groter. Het evenement was sinds 2012 in de Effenaar gehuisvest, nu volgt dus een nieuwe locatie.

Eventcentre

In de binnenstad van Eindhoven bewees ST8MENT zich iedere keer als een gezellige party zonder al te veel poespas. Met op ieder feest wel een paar grote namen, gecombineerd met talenten en een lokale act als opener. Bij de grotere opzet op zaterdag 21 oktober hoort vanzelfsprekend ook een line-up die daarbij past. Zo zien we onder anderen Adaro, Phuture Noize, Sub Zero Project (de rising stars van dit moment), Hard Driver, Clockartz en D-Sturb terug. En laat ik vooral B-Frontliner niet vergeten. Eindelijk zien we B-Front en Frontliner weer eens in die hoedanigheid terug achter de knoppen.

Nog een verschil vind je terug in het tijdstip. ST8MENT wordt voor het eerst overdag (13:00 – 01:00) gehouden, waar in de Effenaar nog in de nachtelijke uren werd gefeest.

>> Event


Volg TIOH op Facebook


Delete The System

NXT Events, Gemert (21 oktober)

Op ongeveer 30 kilometer afstand van Aquabest, wordt op dezelfde dag als ST8MENT in NXT Events (Time Out) Delete The System gehouden. Zoals de naam al doet vermoeden, draait dit feest om eindbaas (want dat is hij) Delete. Naast deze Australiër is ook een ander deel uit de stal van End of Line Recordings present in Gemert. Ook Warface, Artifact en Killshot komen knallen.

Is dat alles? Nee. Deetox werd afgelopen zomer getroffen door bliksem, met een bijna fatale afloop. Gelukkig is ze hersteld en vinden we haar terug in deze line-up. High Voltage, die nog niet zo lang geleden zijn album ‘Signs Of The Apocalypse’ lanceerde, E-Force, Malice en Regain maken het plaatje compleet.

DELETE THE SYSTEM

>> Event


Partytips

Check onze agenda voor een overzicht van de komende feesten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Afteren met Huisgenoten: Dit zijn onze hardstyle hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute hardstyle hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog één...