vrijdag, december 8, 2023

Deep house/techno in april: de tips van Joost v.d. Berkmortel

-

Home » Genres » Techno » Deep house/techno in april: de tips van Joost v.d. Berkmortel

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. Joost van den Berkmortel, voormalig danceprogrammeur bij W2 in Den Bosch en 013 in Tilburg, doet dat met name op het gebied van live elektronica, tech/deep house en techno. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor april 2017.

Losjes Warehouse

Kaaihallen Den Bosch, 1 april

Losjes Warehouse

De mannen achter Losjes denderen lekker door met alweer hun 2e warehouse editie in de prachtige Kaaihallen in Den Bosch. Op het programma staan o.a. toppers als Paul Woolford, Huxley en Wouter S. Als dat nog niet genoeg was voor je, kan je ook deze dag afsluiten in Willem Twee Poppodium. Twee keer vallen en je staat er binnen, dus dat is mooi meegenomen.

>> Event

FAQ Festival

Willem Twee Concertzaal Den Bosch, 6,7,8 april

FAQ Festival

In april is het traditiegetrouw tijd voor het fantastische FAQ Festival. Als je hart sneller gaat kloppen van elektronica in zijn puurste vorm dan is FAQ Festival iets voor jou. Het begint allemaal met een ode aan één van de grondleggers, Jaap Vink. Verder staat er een avond op het programma voor syntesizer freaks met uitleg in muziek en tekst over de gebruikte synths. Op vrijdag is er een ambient marathon met o.a. Dorian Concept.

Als dat nou allemaal wat te puristisch is voor je smaak, kun je op de laatste avond (na een overdosis ambient) door naar het Willem Twee Poppodium voor een hele mooie afdansavond met o.a. Lone (vet!), Cinnaman en het altijd sterke Spatial Collective.

>> Event Red Light Radio

Club Smederij Tilburg, 8 april

Red Light Radio

De Randstad lijkt in het nachtelijke steeds verder richting het zuiden te trekken. Na een vloedgolf aan vooral Amsterdamse collectieven die een poging wagen in de provincie, is het nu ook de beurt aan Red Light Radio. De Smederij haalt dit roemruchte collectief naar Tilburg onder de vlag van de passend genaamde avond, ‘De Uitnodiging’. Op het programma van deze avond: Hantrax, Nosedrip en Orpheu The Wizard.

>> Event

BOEIE

Piushaven Tilburg, 21 april

Boeie

Lekker knus feestje op de meest intieme feestboot van Tilburg. Deze avond komt uit de koker van dezelfde man die je De Gin Gin en Club Cabrio brengt en is vanzelfsprekend dus ook net zo leuk. Als je houdt van dobberen in ruimtes waar de muren met hetzelfde tapijt bekleed zijn als de vloeren, is deze locatie waar je zijn moet.

Gezellige mensen, fijne muziek en dat allemaal ook nog eens voor nul euro. Op de line-up moet je overigens nog even wachten, maar dat is in dit geval niet zo erg.

>> Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Afteren met Huisgenoten: Dit zijn onze experimental dance music hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute experimental dance music hoogtepunten? In een serie 'Afters' maken de muzikale specialisten van...

FAQ Festival haalt o.a. Nina Kraviz en Tom Trago naar Den Bosch

Het houdt niet op in Den Bosch. Schreven we onlangs al over Ik Willem als terugkerende injectie voor de...