dinsdag, februari 27, 2024

Deep house/techno in mei: de partytips van Joost v.d. Berkmortel

-

Home » Genres » Techno » Deep house/techno in mei: de partytips van Joost v.d. Berkmortel

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. Joost van den Berkmortel, voormalig danceprogrammeur bij W2 in Den Bosch en 013 in Tilburg, doet dat met name op het gebied van live elektronica, tech/deep house en techno. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor mei 2017.

HEY!

Club Smederij Tilburg, 5 mei

HEY! Club Smederij

Wie graag de bevrijding viert heeft aan feestmogelijkheden meestal geen gebrek. Een van die wel erg fijne feestjes vindt dit jaar plaats in Club Smederij. De ambitieuze club in de Tilburgse Spoorzone haalt namelijk een deel van de HEY! familie naar zich toe. Een erg fijne line-up met uiteraard, Michel de Hey, Prunk en rijzende ster Budakid is het resultaat.

In een interview met This Is Our House liet Michel de Hey weten zin te hebben in de clubavond. “Ik vind Tilburg een gave stad om vaker te gaan draaien en Club Smederij is een mooie club, waar zo’n 500 man in kan. Een perfect aantal voor een feestje in een intieme setting, dus ik heb er erg veel zin in.”

Sinds kort kun je tijdens de clubavonden in het Smederij Café een speciaalbiertje drinken dus als je er bent, ga dat zeker even doen.

>> Event

Broeikas

Graanbeurs Breda, 13 mei

Broeikas

Bij Broeikas worden wel vaker feestjes gevierd, maar deze keer is het extra feest want ze bestaan maar liefst drie jaar. De Bredase organisatie pakt dan ook lekker uit met drie area’ss en een bill waar je gerust u tegen mag zeggen. Bovenaan op het affiche staan Gardens of God en The Drifter. Niet bepaald dertien in een dozijn namen, maar daardoor zeker niet minder spannend. Verder wordt het affiche compleet gemaakt met een hele rits aan talent en gevestigde namen. Gefeliciteerd, Broeikas!

>> Event


Volg TIOH op Facebook


Nachtcollege

Poppodium 013 Tilburg, 25 mei

Nachtcollege

De mensen die balen dat de vrijdag na hemelvaart de reguliere colleges niet doorgaan, kunnen donderdagavond naar Nachtcollege. De Amsterdamse organisatie keert dan namelijk terug naar 013 met een fijne selectie aan house en techno. Met o.a. Gary Beck en Remco Beekwilder achter de decks is dit zeker geen avond voor de tere zieltjes.

>> Event

Ploegendienst Festival

Galderse Meren Breda, 27 mei

Ploegendienst Festival

Een redelijk nieuwe toevoeging aan het Brabantse festivallandschap die in korte tijd stevig naam heeft weten te maken. Voor de derde keer vindt dit jaar het Ploegendienst Festival plaats in Breda. Op een nieuwe locatie aan de Galderse Meren.

>> Zie ook: Ploegendienst Festival heeft een thema dat werkt <<

Met maar liefst zes area’s kan de liefhebber van house, techno, deep house zijn hart ophalen. De line-up van deze editie liegt er dan ook niet om. O.a. Spaceandtime, Rod Malmok, Secret Cinema, Egbert, Tapesh, Wouter S. zijn slechts een greep uit de prachtige namen die op 27 mei op dit festival staan.

>> Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...

21×2021: het jaar van Joost Holthuizen

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...