zaterdag, september 30, 2023

De 7 van 2017: Phuture Noize

-

Home » Algemeen » De 7 van 2017: Phuture Noize

We kijken al weer uit naar al die mooie party’s, festivals, releases en dj-sets van 2017. Maar niet voordat we nog even de mooie oogst van afgelopen jaar koesteren. This Is Our House vroeg een aantal dj’s – actief door heel het zuiden en in diverse stijlen – naar hun 7 favorieten van 2017. Dit keer: Phuture Noize. Hij bracht dit jaar zijn album Pursuit of Thunder uit en dat is ‘slechts het begin’. Een nieuw album is in de maak en dat komt uit in 2018.

1. Festival in 2017

“Defqon.1. Ook al zijn er meer fantastische evenementen als Intents Festival, Defqon.1 blijft altijd speciaal. Er hangt daar een unieke, magische vibe die je nergens anders vindt.”

2. Indoor evenement van het jaar

“Dat klinkt misschien cliché, maar dat was Qlimax voor mij. Ik was de surprise-act en kon daardoor niet echt feesten of door het publiek lopen, maar dit zijn van die events die je nooit meer vergeet. Vooral niet een dag later, toen ik eigenlijk pas de reactie van het publiek zag op video.”

3. Beste release

“Als ik kijk naar een plaat die ik zelf het vetste vond en niet zelf heb geproduceerd, kan ik helaas geen keuze maken. 2017 was een bijzonder jaar voor hardstyle. Een jaar waarin eindelijk de wat vastgeroeste scene loskwam en nieuwe shit omarmde. Er zijn een aantal tracks die ik echt vaak gedraaid heb. Dat zijn MYST – Before You Go, B-Freqz – Freedom en Headhunterz – Destiny. Maar als ik een release moet pakken die het meeste invloed heeft gehad op mij en hardstyle an sich, kies ik voor The Project van Sub Zero Project. Deze plaat heeft echt iets losgemaakt in de scene. Fantastisch.”

4. Moment van het jaar als artiest

“De release van mijn album Pursuit of Thunder (lees interview). Ik had nooit durven dromen wat deze release allemaal los heeft gemaakt in 2017. Het was meer dan bijzonder, dit jaar zal ik nooit meer vergeten.

5. En privé?

“Privé is er eigenlijk voor mij weinig bijzonders gebeurd. Ik heb me vooral gericht op Phuture Noize en het uitbouwen van een fijne werkplek en sfeer. Het belangrijkste wat ik zelf geleerd heb, is dat ik vertrouwen moet tonen in wat ik zelf vet vind.”


Volg TIOH op Facebook


6. Talent van 2017

“Volgens mij werd ik in 2016 nog als talent gezien, dus het is best apart om deze vraag te beantwoorden. Lastig ook, omdat er in mijn ogen niet echt enorme talenten zijn geweest die nog niet in de schijnwerpers staan. Clockartz en MYST hebben al een aantal toffe platen uitgebracht, maar ik weet niet of ik hen de status talent nog mag geven.”

7. De beste reden om uit te kijken naar 2018

“Daar kan ik kort over zijn, een nieuw Phuture Noize album!”


Phuture Noize

Facebook
Soundcloud

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....