zondag, december 5, 2021
spot_img
HomeFeaturesPodcast The Sitdown: Bass Modulators over hun extended versies

Podcast The Sitdown: Bass Modulators over hun extended versies

-

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers van de hardere stijlen die op zoek zijn naar meer diepgang. Om de maandag kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 2 van The Sitdown ging Jasmijn in gesprek met Bass Modulators. Het duo komt maandag met 4 extended versies van tracks van hun album ‘Limitless’.

 

door Jasmijn van Broekhoven/The Sitdown

 

- Advertisement -

Hoewel het euforische-hardstyle-duo al een tijdje meedraait in de scene, bracht Bass Modulators vorig jaar september pas zijn eerste album uit. Na de release van ‘Limitless’ komt de act nu met vier extended versies van een aantal originele nummers van dat album. Drie daarvan zijn ‘Warrior’, ‘Limitless’ en ‘Comeback’.

Het album ging in première op Defqon.1 en werd duidelijk goed ontvangen door het publiek. Vooral ‘Warrior’ zorgde voor een kippenvelmomentje bij de pre-party in de Blue stage. Duizenden lichtjes en aanstekers zwaaiden daar mee bij dit nummer met de mooie vocals.

 

Beluister de podcast met Bass Modulators hier:

Als klap op de vuurpijl werd hun nummer ‘Change the world’, in combinatie met lasers en vuurwerk, tijdens de zaterdag-eindshow gedraaid.

In Aflevering 2 van The Sitdown vertellen Rick en Roland onder meer over de reden tot het uitbrengen van de extended-versies. Dat overigens wel een kleine vertraging opliep, en ook daar horen we meer over.

Bass Modulators


The Sitdown

Over 2 weken een nieuwe aflevering van The Sitdown. Kijk hier voor eerdere bijdragen. Het platform is hier te vinden.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle-label Spirit of Hardstyle gaat op in Art of Creation

Op social media werden eerder deze week al een kleine toespeling gemaakt. Maar nu is het officieel: Spirit of...

Hardstyle en hardcore in juni: De tips van Jasmijn

In aanloop naar de nieuwe maand geven drie van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere...