vrijdag, april 23, 2021
HomeFeaturesPodcast The Sitdown: De uit de hand gelopen hobby van MC DL

Podcast The Sitdown: De uit de hand gelopen hobby van MC DL

-

The Sitdown is een podcast van Jasmijn van Broekhoven voor liefhebbers van de hardere stijlen die op zoek zijn naar meer diepgang. Om de maandag kun je bij ons luisteren naar een nieuwe aflevering. In deel 4 van The sitdown ging Jasmijn in gesprek met MC DL. Vrijdag 29 maart staat hij (Huub Dieltjens) op de line-up tijdens de albumpresentatie van Sub Zero Project.

 

Tijdens deze aflevering van de podcast vertelt Huub onder andere over zijn uit de hand gelopen hobby. Ook vertelt hij over zijn eerste Defqon als MC en hoe hij dat gevierd heeft. Tot slot hebben Jasmijn en Huub het uitgebreid gehad over de artiesten waar hij graag mee werkt.

Beluister de podcast met MC DL:

- Advertisement -

Festivals

Sinds deze zomer heeft MC DL zijn baan opgezegd en is vol voor zijn carrière op het podium gegaan. Hij is inmiddels niet meer weg te denken van de line-up van Q-dance-feesten.

Vrijdag 29 maart staat Huub onder andere op het album-releasefeest van Sub Zero Project. Ook is hij aanwezig bij de aftrap van het festivalseizoen: Rebirth. Hier staat hij zaterdag 13 april te shinen op de mainstage.

MC DL


Podcast The Sitdown

Beluister hier eerdere afleveringen uit de podcast-serie.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: De top 3 van Joes Maas – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...