dinsdag, oktober 20, 2020
Home Features PRIME TIME: Rebelion @ Supremacy 2019

PRIME TIME: Rebelion @ Supremacy 2019

-

Afgezegde optredens, festivals waar een streep doorheen gaat. Ook de muziekindustrie zingt een toontje lager als gevolg van de huidige coronacrisis. Helaas is de partyagenda de komende maanden vrijwel helemaal leeg. Echter zal muziekstreaming ongekend hoog zijn omdat iedereen thuis is en muziek luistert. Een mooi moment voor ons en onze lezers thuis om terug te blikken op de beste evenementen en festivals van de afgelopen seizoenen. PRIME TIME is een terugkomende rubriek op This Is Our House waarin onze Huisgenoten hun favoriete livestreams en sets met jullie delen. Deze week de keuze van Sam van Ierssel: Rebelion presents Overdose tijdens Supremacy 2019.

 

Next-level set

Wauw, wat een onbeschrijfelijk goede set was dit. Allereerst omdat de eigen, herkenbare stijl van dj-duo Rebelion tot een van mijn favorieten behoort, en omdat Supremacy keer op keer weer een memorabel feestje is. Alles maakt Supremacy top; de altijd goede muziek, het hele sfeertje op het feest, de show eromheen – inclusief het zwevende podium. Alle sets op Supremacy zijn altijd retengoed, maar die van Rebelion was écht next-level.

Schotse rawhardstyle-duo

Met hun Overdose set probeert het Schotse rawhardstyle-duo hun publiek meenemen in een andere wereld door hun visuals. Hier slagen zij zeker in; de lichtshow tijdens deze sets zorgt voor een nog intensere beleving, al helemaal als je er in real life bij bent. Maar wat ik nog altijd onbegrijpelijk vindt, is dat deze set live is. Alle grenzen worden overschreden, de vetste edits vliegen je om de oren. En wanneer je denkt dat het niet beter kan, dan slagen de mannen er toch in om je weer volledig omver te blazen.

Exclusief Overdose-album

Eigenlijk zou Rebelion met hun Overdose-sets verschillende grote festivals afgaan, maar helaas heeft de coronacrisis roet in het eten gegooid. Gelukkig brachten de mannen afgelopen week enigszins goed nieuws op hun socials; zij hintten namelijk naar een speciaal Overdose-album, mét alle gruwelijke exclusieve Overdose-edits.

Beluister Rebelion op Spotify.


 

Prime Time

Heb jij een set die je met ons wilt delen? Plaats een bericht op onze Facebookpagina met waarom iedereen deze moet bekijken!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – de politiek: Maakt regulering een kans?

0
Links versus rechts, realisme versus idealisme. De polarisatie maakt een zinnig publiek drugsdebat haast onmogelijk. Voor- en tegenstanders van het legaliseren van harddrugs lijken zich...