vrijdag, december 8, 2023

REACTiVATE 2017: 5 setjes uit de classics tijd

-

Home » Algemeen » REACTiVATE 2017: 5 setjes uit de classics tijd

We herinneren ons allemaal wel een aantal gouden setjes uit de hardstyle-geschiedenis. Setjes waar je nog kippenvel van krijgt als je eraan terugdenkt. In de aanloop naar REACTiVATE op zaterdag 2 december herbeleven we vijf van die setjes opnieuw.

Qountdown 2009 (D-Block & S-te-Fan)

Weet je nog dat… D-Block & S-te-Fan achter elkaar de tracks ‘Reputation Game’, ‘DJ Revolution’ en ‘Tat’s Mashup’ draaide? Daarmee maakte het duo zich onsterfelijk die avond. Over die set werd nog lang gesproken. Op Partyflock bijvoorbeeld, waar in die tijd na afloop van feesten nog volop werd nagebabbeld.

Een blik op de reacties van toen leert dat velen D-Block & S-te-Fan de helden van die avond vonden. “Hulde voor DBSTF!” en “Wat een set!” zijn enkele comments die op het forum te lezen zijn.

Defqon.1 2008 (Bazz Implant op de Purple)

Weet je nog dat… de tent van de Purple rond het middaguur uitpuilde tijdens het optreden van Bazz Implant op Defqon.1 in 2008? De sfeer was zo vroeg op de dag al erg goed. Het optreden van Bazz Implant betekende meteen de geboorte van AVIO. Daniël Noordijk, onderdeel van de act, kijkt met een mooi gevoel terug op dat moment.

“Een paar dagen van tevoren kregen we te horen dat een artiest op onze stage was uitgevallen. De vraag was of we een uur lang LIVE konden draaien. We waren eerst super enthousiast, maar beseften ons dat we te weinig materiaal hadden om dat tot een succes te brengen. Daarom kozen we voor 30 minuten kwaliteit in plaats van een uur lang half werk.”

REACTiVATE

“Veel van de mensen die in 2008 bij die set waren, zag ik in de jaren erna regelmatig terug bij mijn optredens. Hopelijk kan ik op REACTiVATE iedereen weer meenemen naar de magische sfeer die bijna tien jaar geleden in de Purple hing.”

Beluister de set hier


Volg TIOH op Facebook


In Qontrol 2010 (Crypsis)

Weet je nog dat… Crypsis op de laatste editie van In Qontrol de boxen draaide om het geluid te verbeteren voor het publiek? Het geluid liet het af en toe afweten en Crypsis probeerde er alles aan te doen om dat te verhelpen.

En hoe vervelend het op dat moment even was, bezoekers konden de inzet van Crypsis meer dan waarderen. Dat zorgde tegelijkertijd weer voor een mooie sfeer. Het is een set die zowel bezoekers als Crypsis niet snel zullen vergeten.

Decibel outdoor festival 2012 (Frontliner)

Weet je nog dat… het publiek tijdens de set van Frontliner in het Decibel-weekend bordjes omhoog hield waarop tracks stonden? Dat zorgde voor enorm veel sfeer.

“Ik heb nog nooit zo’n toffe vibe gehad op het podium. Eerst dacht ik dat b2s dit had gedaan, maar dit bleek een fan te zijn die een stuk of 400 papiertjes had geprint en daarna iedereen had overgehaald om ze in de lucht te houden. Dat is zo speciaal, dat vergeet je niet snel meer. Dit is nog steeds ongeëvenaard.”

Rebirth Festival 2015 (Tuneboy)

Weet je nog dat… de sfeer tijdens de set van Tuneboy op de REACTiVATE-stage ongekend goed was? Tuneboy draaide midden op de dag. De tent stond goed vol en al die oude Italiaanse klappers brachten het beste bij de bezoekers naar boven.

“Ik weet nog goed dat ik er zelf heel veel zin in had omdat het ook de start was van het festivalseizoen. Daardoor was de sfeer tijdens mijn optreden geweldig. Dat zal ik niet snel meer vergeten.”

REACTiVATE

Het evenement wordt gehouden op zaterdag 2 december van 14:00 tot 01:00 uur in sporthal Beekdal in Haaren. Tickets zijn hier verkrijgbaar. De line-up vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle en hardcore in november: De tips van Jasmijn

In aanloop naar de nieuwe maand geven drie van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere...

REACTiVATE 2017: 5 gouden tracks uit de classics tijd

REACTiVATE debuteert zaterdag 2 december als solo-evenement in sporthal Beekdal in Haaren. Die dag vieren we de geschiedenis van...