vrijdag, december 8, 2023

Opwarmen naar Rebirth Festival: Zo kom je uit je winterslaap

-

Home » Algemeen » Opwarmen naar Rebirth Festival: Zo kom je uit je winterslaap

Komend weekend is het Rebirth Festival in Haaren. Voor hen die nog niet helemaal ontwaakt zijn uit de winterslaap: 3 wetenswaardigheden om dé kick-off van de hardere stijlen in de open lucht goed van start te gaan.

 

Residence camping

Rebirth was binnen de harde stijlen tot dit jaar het enige meerdaagse outdoor festival dat nog geen camping had. Maar daar komt verandering in. Vanaf dit jaar heeft Rebirth Festival de Residence Camping.

Buiten het festivalterrein hoef je je dus niet te vervelen. Vrijdag kun je nog even ontspannen in een jacuzzi voordat de gekte losbarst. Ook kun je jouw dagelijkse work-out gewoon op de camping uitvoeren, mocht je willen. Er is ook een bios en er zal iedere dag een afterparty zijn in de vorm van een silent disco.

Twee extra area’s

Niet alleen de camping is nieuw. Ook zijn er dit jaar 2 extra area’s aan het terrein toegevoegd. Op zaterdag is de Revenge stage erbij gekomen. Daardoor is er nu 2 dagen plezier voor de hardcore-liefhebber.

Daarnaast wordt met een nieuwe area ook de liefhebber van classics verwend. Op de laatste dag van Rebirth kun je genieten van de Recharge stage. Hier kun je de raw hardstyle classics vinden.

Hosting Sub Zero Project

Op de zondag van Rebirth zal de mainstage gedomineerd worden door Sub Zero Project. De stage wordt dan omgetoverd tot Sub Zero Project presents ‘The Contagion’, naar hun gloednieuwe album dat 5 april gereleased is.

Tijdens deze dag zullen de heren ook meerdere keren terug te vinden zijn achter de draaitafels. Ze draaien onder andere samen met Phuture Noize, Da Tweekaz en sluiten af met D-Sturb. Ook zetten ze hier hun nieuwe liveset ‘The Contagion’ neer.


Rebirth Festival

Vrijdag 12 t/m zondag 14 april, Haaren. Meer info en tickets via de eventpage

This Is Our House doet tijdens het festival verslag van Rebirth via Insta Stories. Zorg dat je ons account volgt!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

REBiRTH Festival ’22: de terugkeer van onze vrijheid

REBiRTH Festival keerde het weekend van 8 t/m 10 april, na twee geannuleerde edities, terug naar de Raamse Akkers...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....