zaterdag, september 30, 2023

IN BEELD Special: een bonte verzameling van carnavalsraves

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD Special: een bonte verzameling van carnavalsraves

Het grootste volksfeest onder de rivieren zit er weer op. Nu de zuidelijke provincies langzaam het normale leven weer hervatten, blikken wij in deze speciale IN BEELD terug op een bonte verzameling carnavalsraves. 

We schreven al eerder dat carnaval allang niet meer bestaat uit alleen maar dweilorkesten en hoempapa. Er was voor de danceliefhebbers en stuiterballen genoeg te doen.

Stampûhgat: Confetti Warfare

Dynamo, Eindhoven
Inner Vision trapte af met dit hardstyle-broertje van Hakkûhgat. Een nieuwe party en zeker niet zonder succes. Onder anderen Warface, Delete, Sub Sonik en Act of Rage pompten minimaal 150 beats per minuut de hoofdzaal in. In de tweede zaal stonden vooral (lokale) talenten.
Foto’s: Gert Jan Kusters (Gert-Jan Kusters Photography)Check het hele album hier.

Hakkûhgat: Confetti Warfare

Dynamo, Eindhoven
De grote broer van Stampûhgat vierde zijn vijfde verjaardag. Het verjaardagsfeestje was ram uitverkocht. Nooit eerder stonden zoveel hardcore-headliners op Hakkûhgat. De sloopservice werd mede mogelijk gemaakt door o.a. Angerfist, Miss K8, AniMe, Noize Suppressor, F.Noize en vele anderen.
Foto’s: Tessa van Nuland fotografieCheck het volledige keiharde album hier.

Knaltival

Strand Binnen, Breda
Dit jaar bundelden Polonaise & Knaltival de krachten om nog gekker uit de hoek te komen. Met o.a. Partysquad, Darkraver vs. Outsiders en Puinhoop Kollektiv werd er flink gefeest.
Foto’s: Joep van Aert fotografeertAlle andere knotsgekke foto’s vind je hier.

Thunderdommel 4 President

De Bron, Eindhoven
Vaste prik voor veel carnavalsvierders in 040. Van vrijdag tot en met dinsdag was het aan in Lampegat. Het ging flink los, maar De Bron is nog steeds intact. Meer voor de volgende keer!
Foto’s: DickPicksOverige foto’s vind je in het event.

Karnaval Festival

Moergestel
Nieuwe knalfuif van de organisatie van Intents Festival. De kaartjes gingen als warme worstenbroodjes de deur uit (binnen 1,5 uur was deze debutant uitverkocht). De mainstage werd omringd door carnavalswagens. Daar en in de Boombox gingen de bpm’s flink omhoog. In het Feestcafé brak o.a. Snollebollekes de tent af.
Foto’s: vincentvandenboogaard.nl & RossumediaMaar liefst twee albums, hier en hier.

Suburban Disco presents Carnavalsrave 2017

Club Smederij, Tilburg
De derde editie en Suburban Diso weer terug in Club Smederij. Dit voelde als thuiskomen. Techno en carnaval kwamen met ‘Prins Carnaval’ Heiko Laux uit Berlijn achter de decks perfect samen. Opnieuw was deze editie uitverkocht. Feestje gemist? Gelukkig hebben we de foto’s nog.
Foto’s: Elke TeurlinckxAlle mooie plaatjes vind je hier.

XXlerator Carnaval

Evenementenhal, Venray
Ook in Limburg weten ze hoe je ‘hard’ carnaval viert. XXlerator Carnaval was een hardstylefestival verkleed als carnavalsfeest. Met o.a. Radical Redemption, B-Front, Requiem en koning van het feest Darkraver was het smullen voor de hardstyleliefhebbers. De mooie plaatjes liegen er ook niet om.
Foto’s: Rossumedia & KleurstofHet carnavalsalbum vind je hier.

Het Stuiterbal

Haghorst
Stuiteren en hossen carnavalsmaandag: dat was het Stuiterbal. Drie area’s (allemaal overdekt) en een line-up met een zeer carnavalesk tintje. Van Jody Bernal tot Warface, van John de Bever tot D-Block & S-te-Fan. Jullie zijn helemaal uit je plaat gegaan en daar is ook bewijs van.Nog meer stuiterplaatjes? Je vindt ze hier!

Herrie met Gerrie

Club Smederij, Tilburg & Club Storm, Eindhoven
Herrie met Gerrie bezocht eindelijk Kruikenstad op de carnavalsvrijdag. Dat ging natuurlijk niet onopgemerkt. Het werd een flinke beestenboel met confetti en lekkere technobeats. Een dag later was het feest in Lampegat waar menig carnavaller al bekend was met de streken van Gerrie.
Foto’s: Jurrit van der Waal PhotographyDe foto’s van de bonte avond in Tilburg vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Carnavalsraves: waar kun je gek doen op beats?

Nog maar een paar dagen en we mogen verkleed de straat op. Carnaval gaat weer van start, in volle...

Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....