dinsdag, oktober 3, 2023

Trance tips in juli 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Trance tips in juli 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips in juli 2022.

Roger Shah – Magic Island vol. 11

Luistertip

Het is al bijna zomervakantie en dat betekent dat veel Nederlanders weer richting het zuiden vliegen. Al zal het voor velen nog spannend zijn of ze überhaupt op hun vakantiebestemming aankomen. Maar is het allemaal gelukt en ben je dan eindelijk aan die Costa, of op dat zonnige palmenstrand, neem dan even lekker de tijd om te ontstressen op een strandstoel. En doe dat dan vooral met een stukje fijne trance in je oren.

En daarvoor heb ik dan een tip: op 17 juni 2022 kwam op Magic Island Recordings een nieuwe compilatie uit: ‘Magic Island vol. 11‘. Een heerlijk dromerig, zomers album dat de perfecte begeleiding vormt voor zo’n moment voor jezelf. 4 uur lang luisterplezier! Te streamen via je favoriete streamingsdienst. Enjoy!


Essence of Trance 25 Years of RAM part II

Vrijdag 22 juli 2022, IJland

Op 18 januari 2020 stond RAM met het eerste deel van zijn jubilieumshow in Paradiso. Het idee was om dat jaar nog een deel twee en deel drie te organiseren. Maar door de corona-pandemie ging dat niet door. En toen alles eindelijk weer open ging bleek het vervolgens een flinke uitdaging om een geschikte locatie te vinden.

Maar het is gelukt! Op 22 juli staat RAM in de enige drijvende club van Nederland voor dan eindelijk het volgende hoofdstuk van de 25 Years of RAM-trilogie. En dat wordt een editie waar de vocal trance-liefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Want niet alleen Susana betreedt de bühne maar ook een andere fantatische vocalist geeft acte de présence: Cari.

Tickets kosten € 29,99 en zijn verkrijgbaar via essenceoftrance.com.


Luminosity At The Beach presents Markus Schulz 5 Hour In Search Of Sunrise Set  

Zaterdag 23 juli 2022, Beachclub Fuel, Bloemendaal

De stofwolken van het grootste outdoor trance-festival van Nederland Luminosity Beach Festival 2022 zijn nog maar net opgetrokken of het volgende Luminosity-event dient zich alweer aan. En wederom hebben zij Markus Schulz weten te strikken voor een extra lange liveset.

Hoewel de Duitser het afgelopen jaar vooral veel experimenteerde met techno, keert hij 23 juli weer even terug naar zijn roots met een 5 uur durende In Search of Sunrise-set, naar de legendarische balearic trance-verzamelaars waarvan het eerste deel al in 1999 uitkwam.

De liefhebbers weten inmiddels waar het voor staat: relaxte, melodieuze trance die nergens beter pas dan áán het strand.

Kaartjes kosten € 33,75 en zijn verkrijgbaar via de website van Luminosity Events.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor juli 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...