vrijdag, december 8, 2023

Trance tips in juni 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Trance tips in juni 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Erwin Herkelman weet daarbij alles van trance. Hieronder zijn persoonlijke trance tips in juni 2022.

Armin van Buuren presents This Is Me – All Ages

4 juni – Ziggo Dome, Amsterdam

Het staat hoog op mijn verlanglijst: samen met mijn dochter naar een trance-festival. Maar met haar net zes jaar is ze daar wat ons betreft nu nog te jong voor. Het is echter een mooie ontwikkeling dat er steeds meer aandacht is voor deze leeftijdscategorie.

Ook Armin van Buuren experimenteert ermee tijdens zijn This Is Me-shows. Een verslag van de eerste volwassen editie maakte ik eerder deze dag. Maar voor kinderen onder de 18 jaar vindt morgenmiddag This Is Blah Blah Blah plaats.

Het is niet vreemd dat de show juist wordt opgehangen aan dit nummer. Blah Blah Blah is naast een leuke experimentele track, uitgegroeid tot een anthem voor al die kinderen die zo’n last hebben van die betweterige ouders. Het is dan ook een mooi haakje om deze editie aan op te hangen. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar.

>>> Check ook: This Is Me: Armin’s meest persoonlijke show ooit


Airwalk presents: Ruben de Ronde – Open To Close

4 juni – Poppodium Grenswerk, Venlo

Het was pech op pech op pech. De ‘boat party’ van zijn label Statement! Music! In 2020 ging niet door en ook op de uitgestelde events leek een vloek te rusten. De plaatsvervangende events die respectievelijk op 26 november 2021 en 5 februari 2022 gepland waren, sneuvelden eveneens vanwege corona.

Maar op zaterdag 4 juni gaat het dan uiteindelijk gebeuren. Dan staat vaste ASOT-sidekick Ruben de Ronde ter compensatie voor al deze gemiste feesten met een open-to-close set in Grenswerk in Venlo. Een mooi en modern vormgegeven complex waar regelmatig ruimte in de programmering is voor trance.

Tickets zijn € 21,00 en zijn verkrijgbaar via de website van Grenswerk.


Luminosity Beach Party

23 t/m 26 juni – Bernie’s Beach Club, Zandvoort

Vier dagen lang, vier area’s, een indrukwekkende line-up. Luminosity Beach Festival is de hoogmis van de trance in ons land. Vanaf 23 juni verzamelen nagenoeg alle grote namen uit de scene zich rondom Bernie’s Beach Club in Zandvoort om daar tot en met 26 juni de pannen van het dak te draaien.

Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Aly & Fila, Gareth Emery, Giuseppe Ottaviani… zomaar een greep uit de namen die op een van de vier dagen op de mainstage te bewonderen zijn. Maar ook op de Tranceclassics-stages, de Sunset Area en in de Beachclub zelf staan de nodige helden én veel nieuw talent. De line-up per dag vind je hier.

Een festival dus waar de trance-liefhebber ogen en oren te kort zal komen. Mijn tips buiten de geijkte namen? Voor de donderdag Billy Gillies (Coco Beach), vrijdag moet je zeker Ahmed Romel en ReOrder (Sunset Area) gaan zien, zaterdags Factor B (Mainstage) en zondag Ciaran McAuley (Mainstage).

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 49,00 via de website van Luminosity Events. Voor alle dagen zijn er nog kaarten beschikbaar, al moet je er voor de zaterdag wel snel bij zijn.


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor juni 2022? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...