Urban en Eclectic in april: De tips van Chris Breuer

-

Home » Features » Urban en Eclectic in april: De tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Chris Breuer weet daarbij alles van urban-eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor april 2021.

Semifest Live

De controlroom in de Semifest Live studios

Semifest is een hele toffe streamingdienst die wekelijks op donderdag, vrijdag en zaterdag een zeer groot scala aan diversiteit in artiesten en muziek genres laat zien en horen vanuit hun studio in de bekende ‘ADAM Toren’ in onze hoofdstad.

Semifest creeërt een geheel eigen interactie met het publiek wat naar de shows kijkt en luistert. Je hoeft alleen maar een account aan te maken en je kunt aan de slag. Zo kun je de verschillende knoppen in het menu gebruiken om daadwerkelijk invloed uit te oefenen op het optreden waar jij deel van uit maakt. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan verschillende games en daar zelfs toffe prijzen mee winnen. Dit is wel echt even ‘next level’ streamen hoor!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en binnen
Bizzey was de afgelopen tijd ook te gast voor een spetterend optreden tijdens Semifest Live

Op de site en op de Facebookpagina is duidelijk te zien welke shows er op het programma staan en hoe laat je kunt inloggen om deel uit te maken van Semifest Live. Zo staan naast vele toffe dj’s en bekende live artiesten op 3 april niemand minder dan de mannen van Broederliefde’ op het programma

https://www.semifest.live/
https://www.facebook.com/semifest
https://www.instagram.com/semifest


DJ Superior op Twitch!

untitled--19

Iedere maand struin ik de streams af van bekende en wat minder bekende dj’s om te ontdekken hoe zij het publiek bezighouden tijdens hun shows, in combinatie met de tracks die ze draaien.

Voor de maand april tip ik Superior. Deze dj wordt in de hiphop/urban-scene toch wel gezien als één van de betere dj’s die ons kikkerlandje kent. Dat is ook te zien tijdens zijn shows op zijn Twitch-kanaal. Hier zie je hem bijvoorbeeld helemaal los gaan met DJ Irwan tijdens een stream van het Straatmuseum.

Ieder weekend is DJ Superior vanuit zijn eigen keuken/huiskamer te luisteren en te zien. Erg geinig om te zien is dat soms het ‘normale huishouden’ gewoon doorgaat terwijl DJ Superior helemaal los gaat tijdens zijn stream!

https://www.twitch.tv/dj_superior


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Aftellen maar: DGTL opent festival-bal met muzikaal avontuurlijke driedaagse

Natuurlijk, maart is nog jong en koud. Maar nu de dagen langer worden, de timelines voller, de virus-verspreiding kleiner...