Urban & Eclectic in Oktober: de tips van Chris Breuer

-

Home » Features » Urban & Eclectic in Oktober: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Chris Breuer is onze gids op het gebied van urban en eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor de twee genres in oktober 2021. Inclusief de tofste feesten die jij op ADE moet gaan bezoeken!

Bizzey in de Club

Woensdag 13 oktober om 18:00-00:00 uur in Chin Chin Club te Amsterdam.

Het Amsterdam Dance Event begint ook dit jaar weer op de woensdag. Het evenement begint in de heerlijke club ‘Chin Chin’ met misschien wel de meest geboekte urban artiest van de afgelopen jaren; Bizzey. De man die hitjes aaneen rijgt en de vrouwelijke billen laat schudden tijdens zijn vlammende optredens. Uiteraard gaat hij dit niet alleen doen maar met een arsenaal aan top dj’s waaronder Johnny500 en DJ LaJune. ADE begint heter dan heet!

Honey

Zaterdag 16 oktober om 18:00-23:59 uur in Club Up te Amsterdam.

Na een dagje uitrusten op de woensdag is het op de zaterdag weer helemaal aan in onze hoofdstad! In Club Up gaat het terugkomende concept van deze venue ‘Honey’ plaatsvinden. Gezien de line up vol ‘draaikunstenaars’ wordt dit gewoon een dampende, zwetende en dansbare bedoeling. Niemand minder dan Abstract is de headliner op deze avond. Hij wordt onder meer geassisteerd door Kevin Kofii (BE) en Dieux Pere.

KRIS KROSS AMSTERDAM = ADE

Zaterdag 16 oktober om 16:00-00:00 uur in Chin Chin Club te Amsterdam.

Uiteraard mag deze ‘hitmachine uit Mokum’, Kris Kross Amsterdam, niet ontbreken tijdens deze editie van ADE. De mannen die iedere de maand wel met een hete Top-40 plaat in de charts komen, gaan deze avond met een ware ‘surprise line up’, de voetjes van de vloer krijgen. Verwacht grote artiesten, top dj’s en een heleboel verrassingen tijdens dit event in de Chin Chin.

Er is alleen één probeempje; je moet voor deze avond extra goed je Ticketswap in de gaten houden want dit feest was al binnen één dag uitverkocht!

Vunzige Deuntjes ADE | Bitterzoet

Zondag 17 oktober om 19:00-23:59 uur in Bitterzoet te Amsterdam

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en de tekst 'ace JOIN THE FAMILY REVUNZIGE DEUNTJES DEUNT AMAMSTERDAM 17 OKTOBER 2021 BITTERZOET, AMSTERDAM'

Back where they belong; op zondag 17 oktober sluiten we ADE af met de ’thuiswedstrijd der thuiswedstrijden’ voor het populaire Vunzige Deuntjes. Dat is natuurlijk nergens anders dan in de Bitterzoet, de geboortegrond van dit concept. Het wordt klassieke avond schuren met de vunzigheid druipend van de muren! En dat alles op de fijnste hiphop, R&B en dancehall-deuntjes. Klein van stuk, maar ‘oh zo groot’ van formaat. Met een ‘monsterdikke’ line up, bestaande uit o.a. DJ DYLVN, WEF en Max Wallin’, sluit jij jouw ADE af met een hele grote BANG!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...