Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

-

Home » Features » Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman. Chris Breuer weet alles van urban en eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor juli 2021. 

Ploegendienst festival: Back to Work

Zaterdag 3 & 4 juli, Galderse meren in Breda
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Het allereerste festival bij mij op de agenda deze zomer, is het festival van Ploegendienst! Uiteraard is hier op house en techno gebied van alles te doen met een hele dikke line-up. Maar op ‘de T’WERKPLAATS’ is het twee festivaldagen lang alleen maar een vunzige, vurige, zwetende, dampende bedoeling!
Op zaterdag 3 juli om 13.00 uur starten de legends EZD & DJ Suicide de eerste platen. Op zaterdag sluiten Smèrrig Diskjochies en Raywell de stage af. En op zondag mogen Daisy, Biggi en CHIMP, en de Lievelings DJ’s van je Zusje deze ultravette stage van het eerste festival afsluiten, na de vreselijke coronatijd!

PLOEGENDIENST BRENGT MAGIE OP DE WERKVLOER!


Zongenoten Festival

Zaterdag 18 juli, de IJzeren man in Eindhoven
Report: Bontgenoten Festival 2019

Het Zongenoten festival komt dit jaar met een keihard festival. En dat op het prachtig gelegen terrein van de IJzeren man in Eindhoven.

Het Eindhovens Collectief, wat ook bekend is van hun Bontgenoten feestjes en festivals, hebben de handen ineen gesloten met hele toffe organisaties, die ieder hun eigen stage hebben.

Naast de R&B en hitjes van de Zongenoten stage, kun je ook genieten van de deuntjes van o.a. Smèrrig, Disco Snolly en RGB Silent Disco.

Geniet de hele dag van schurende R&B, twerkende dancehall en billenschuddende hitjes, met een vleugje house & disco!


Kamping Kitsch Club Holland 2021

Zaterdag 24 juli, Lansard Beach in Eindhoven
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en tekst

‘Het grootste, ordinairste verkleetfeest van de werelt!’ vindt plaats op zaterdag 24 juli in Eindhoven.

Na een lang jaar met ‘coronagedoe’ is de wereld toe aan een keer schaamteloos uit de panty te schieten! Kamping Kitsch Club Holland op 24 juli 2021 gaat hier voor zorgen. Maak je klaar voor een ontploffing van hormonen, bier en euforie, waar zelfs onze eigen Kim Holland geen pap van lust. Voor de derde keer komen ze terug naar Holland om “ongeëvenaard naar de kl*te te gaan opt parelwitte strandt van Lansard Beach”.

Met een super diverse en hele dikke line-up met op de ‘MIJNSTAGE’ (Mainstage) namen als: JeBroer live, Rene le Blanc, Rapper Sjors en Kim Holland met haar eigen meiden. En met Def Rhymz, Mooikaap Maikel en Tomcio op de ‘Slipjes & Slippertjes stage’, kan dit ordinaire weekend eigenlijk alleen maar fout gaan. En dat is uiteraard de bedoeling!

‘Weh un bende gaat dees worden!’


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases van mei 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....