dinsdag, februari 27, 2024

VIDEO: Technobaron Dave Clarke claimt vrijdag het podium in 013

-

Home » Genres » Techno » VIDEO: Technobaron Dave Clarke claimt vrijdag het podium in 013

Vrijdagnacht draait technolegende Dave Clarke, de Baron van de Techno, in Poppodium 013. Op de Main Stage zie je hem samen met Dax J, Rødhåd, Stranger en Mr. Jones. In de aanloop naar zijn show spreekt This Is Our House nog even met de Britse dj over hoe het er aan de andere kant van de decks, backstage dus, aan toe gaat.

In het gesprek vertelt de Britse dj – hij woont inmiddels al wel dik tien jaar in Amsterdam – over waarom hij (niet) danst achter de draaitafel, waarom hij zich even compleet afsluit voor een show en waarom de Techno-held bijna altijd even op het podium spuugt voor een show. Bekijk de video hieronder.

Vanaf 22:00 worden bezoekers op vrijdag in 013 verwelkomd met een set van Mr. Jones, de Haarlemmer die tevens samen met Dave Clarke het gelegenheidsduo _Unsubscribe_ vormt. Om 23:35 neemt de Duitser Rødhåd het roer over, om vervolgens om 01.30 plaats te maken voor man of the hour Dave Clarke zelf. Om 03.15 claimt de volgende Duitse dj, Dax J, het podium. Tussen 05:00 en 06:00 veegt Rotterdammer Stranger de laatste bezoekers naar buiten. Er bij zijn kan nog steeds: tickets haal je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...