woensdag, oktober 4, 2023

Vijf kadotips voor de echte danceliefhebber

-

Home » Features » Vijf kadotips voor de echte danceliefhebber

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent weer kado-inpakstress. Wat ga je voor wie kopen en waar ga je dat in hemelsnaam halen? Om je het een klein beetje gemakkelijker te maken hebben we bij Our House alvast een handig lijstje gemaakt voor de echte danceliefhebber.

HardwellArminpoppen

Armin van Buuren en Hardwell action figures

Waar wij vroeger nog met doodnormale barbiepoppen of Action Mans speelden, spelen de jongste danceliefhebbers nu al met draaitafels. Vraag een veertienjarige wie zijn grootste held is en de kans is groot dat het antwoord Hardwell, Afrojack of Armin van Buuren is. Welnu, om het nostalgische er toch nog in te houden hebben Hardwell en Armin speciaal voor de feestdagen echte poppen van zichzelf laten maken. Niet met laserzwaard of geweer, maar achter een heuse dj-booth. Voor 50 euro zijn ze best prijzig, maar niet te missen als echt collectors item.

Kaarten Oud&Nieuw

Het aanbod is groot en de keuze is reuze, maar we kunnen er niet omheen: oud&nieuw feesten. Is de keuze voor het juiste feestje al gemaakt of staan de opties nog open? Dan kan je wellicht iemand van je vriendengroep verblijden met een kaartje voor Nouveau Rave, Gold&New, Vorstelijck, Club Tropicana of een ander mooi feestje uit dit lijstje.

Hunee

Hunee – Hunch Music

Welke muziekliefhebber doe je nou geen plezier met een goed album?  En dan ook nog het beste Nederlandse album van dit jaar? Althans, als we 3voor12 mogen geloven. Dit jaar is het album Hunch Music van de Hunee verkozen tot beste album van het jaar. Voor het eerst heeft er een elektronische album gewonnen en dat mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Via Rush Hour kan je het album rechtstreeks bestellen.

This-Is-My-Church

 

 

Fotoboek Rutger Geerling – This is my Church

Waarschijnlijk doe je niet alleen danceliefhebbers hier een plezier mee, maar ook fotoliefhebbers. Tijdens ADE kwam het fotoboek uit van dé dancefotograaf van Nederland, Rutger Geerling. Hij fotografeert voor 2 van de 3 grootste spelers binnen de dance-industrie en volgt de grootste dj’s al jarenlang op de voet. We gaven al een klein voorproefje met Brabantse dj’s, maar nu kan je het boek ook bestellen en het boek van voor tot achter erop neerslaan.

Hardwell chocokoptelefoon + CD

Die Hardwell heeft het slim bekeken. Voor de feestdagen niet alleen een eigen pop uitbrengen, maar ook het album United We Are mét chocolade koptelefoon. Niet bedoeld voor heethoofden, wel voor de zoetekauwen. De koptelefoon is zowel in de winkels van Jamin als online verkrijgbaar voor 19 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hoe sportevenementen en EDM elkaar omarmen

Een zomer vol sportevenementen staat voor de deur. Martin Garrix scoort met 'We Are The People' een wereldhit voor...

Dance & Drugs: (Onder) invloed in coronatijd

Drugs en onze roemrijke dancecultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe vergaat het de gebruiker in een tijd...