donderdag, december 7, 2023

IN BEELD: WiSH Outdoor 2019

-

Home » Spinnin' Records » IN BEELD: WiSH Outdoor 2019

WiSH Outdoor 2019, Drie dagen lang feest in Beek en Donk met o.a. Brennan Heart, De Jeugd Van Tegenwoordig, D-Block & S-Te-Fan, Lucas & Steve, het betere goochelwerk van Hans Kazan en de grote comeback van FeestDjRuud. WiSH Outdoor mag weer terugkijken op een hele mooie editie.

Van vrijdag tot en met zondag ging WiSH Outdoor 2019 open voor 60.000 bezoekers. Bij veertien verschillende area’s en op WiSH’ eigen camping Camp WOW ging het festival op zoek naar de cross-over.

De line-up van WiSH was dan ook opvallend breed. Met bands zoals BLØF en The Dirty Daddies en popartiesten zoals Guus Meeuwis, Maan, Bizzey en Kraantje Pappie. En natuurlijk de dj-line-up met Charly Lownoise, Da Tweekaz, Warface, Trobi, Marco Bailey en La Fuente.

Volgend jaar is WiSH Outdoor weer terug, op 3, 4 en 5 juli. Tot die tijd hebben we de foto’s nog. Dankzij o.a. Rutger Geerling en Antoine Moghaddar.

FeestDjRuud

WiSH Outdoor

Mainstage

Turbo Touw Tornado

WiSH Mainstage

Lucas & Steve

Festivalterrein

Wish Outdoor Festivalterrein

WiSH Outdoor Eindshow

Eindshow

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...