woensdag, mei 19, 2021
HomeNieuwsLine-up van WE ARE ELECTRIC Weekender 2018 is compleet

Line-up van WE ARE ELECTRIC Weekender 2018 is compleet

-

Met de toevoeging van onder meer een ‘Barong Family takeover’ is het programma van WE ARE ELECTRIC Weekender 2018 compleet.

 

Ride. De tent op WE ARE ELECTRIC waar 3 dagen lang hiphop en bass naadloos in elkaar over gaan. Naast de Barong Family takeover (met Moksi, DOLF en Stoltenhoff) staan o.a. ook Abstract, BANGANAGANGBANGERS en Droeloe geprogrammeerd.

- Advertisement -

Al eerder werd de komst van Martin Garrix, Paul Kalkbrenner, Martin Solveig, Netsky, Oliver Heldens, De Jeugd Van Tegenwoordig, Mura Masa en Modeselektor aangekondigd. In een vroegtijdig stadium werden al de headliners The Prodigy, Eric Prydz, Justice, Dave Clarke, Noisia (dj-set) en Vitalic (live) aangekondigd.

Hostings komen er onder meer van Rampage (Andy C), Heldeep Records (Martin Solveig), Netsky and Friends (Camo & Krooked) en futurehousemusic (MK, Felix Jaehn, Kungs, Throttle).

We are electric weekender 2018

Verhuizing

Na 3 succesvolle edities op het E3-Strand in Eersel verhuist WE ARE ELECTRIC Weekender dit jaar naar landgoed Velder in Boxtel. Daar pakt WAE van 6 tot en met 8 juli 2018 uit met vertrouwd veel grote én opkomende namen. Dat is iets later in de zomer dan voorheen.

Daarnaast, als kers op de taart, kan er op de nieuwe thuisbasis van WAE tot in de kleine uurtjes worden gefeest.


Volg TIOH op Facebook:


WE ARE ELECTRIC is een samenwerking van Paaspop Events, MOJO en Fourmation Entertainment. De partijen zijn trots op de verhuizing naar wat officieel het Historisch Landgoed Velder (‘Velder Woods’) wordt genoemd. Het ligt immers mooi centraal tussen Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Op groot verzoek van fans: headliner-programmering tot diep in de nacht!

“De bosrijke omgeving van Landgoed Velder biedt ruimte aan de groeiende ambities van WE ARE ELECTRIC”, aldus de organisatie. Zo kan het driedaags festival uitbreiden in onder meer het muzikale aanbod, (live)producties en kampeermogelijkheden. “En bovenal, op groot verzoek van fans: headliner-programmering tot diep in de nacht!”

We Are Electric
©️ Bart Heemskerk

Cross-over

WE ARE ELECTRIC is een elektronisch cross-over festival met een sterke focus op live muziek, met in- en outdoor edities. Artiesten uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum komen daarop samen in juli, verspreid over 3 volledige festivaldagen, op 4 grote podia.

Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend talent en creatieve collectieven. Ook zijn er randactiviteiten op zowel het festivalterrein als de camping.


Tickets WE ARE ELECTRIC Weekender

De reguliere kaartverkoop loopt via we-are-electric.com. Daar vind je ook meer info over het festival.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

MY FIRST GIG: Marcello (NL)

Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van het eigen slaapkamertje en plots...

De grootste muzikale familie ter wereld: TranceFamily

Met deze meerdelige serie wil This Is Our House het belang van verschillende online dance community's onder de loep...