Feesten met nieuwjaar: ruim 10 tips om 2017 in te knallen

-

Home » Genres » EDM » Feesten met nieuwjaar: ruim 10 tips om 2017 in te knallen

>> Check hier ons overzicht van oud & nieuwfeesten 2018 <<

Al bezig met plannen maken voor oud en nieuw, of nog geen idee waar jij met je vrienden met nieuwjaar naar toe moeten gaan om al die kerststol en oliebollen weg te dansen? Net zoals vorig jaar hebben we per stad weer een fijn lijstje samengesteld met een hoop feesten hier in het zuiden, met alle soorten muziekstijlen.

Tilburg

Plan de Champagne – 013

Voor alle sierlijke dames en heren, champagne-pappies en gillende keukenmeiden die niet bang zijn voor een beetje muzikaal vuurwerk. Met 3 area’s, gehost door niemand minder dan Daisy, HEY! en Waterjump, ga je in 013 knallend nieuwjaar in en switch je heel de nacht eenvoudig van muziekstijl naar muziekstijl. HEY! heeft onder meer Bart Skils en Michel de Hey staan, bij Daisy tref je onder meer Willie Wartaal (dj-set), Naffz en uiteraard Daisy DJ Team zelf.
pdc

Die Grote’s Grote Housefeest – Gin Fizz

Tijdens oudjaarsnacht vier je bij Gin Fizz nieuwjaar zonder teleurstellingen. Geen wachtrijen, geen overbodige kosten aan bijvoobeeld garderobe of toilet, gewoon met je vriendengroep lekker dansen in een kleine, knusse locatie. In de steeg plaatsen ze een grote verwamde tent waar de chill-out is. Die Grote, een van de residents en tevens een van de producers van de eerste release vanuit Gin Fizz Recordings, voert de line-up aan.

Goud & Nieuw Festival 2016 – Korte Heuvel

Na de uitverkochte editie van vorig jaar zijn is Goud & Nieuw Festival terug om 2017 met een knal in te luiden! In Studio Tilburg, Cul de Sac, Café Bakker en een Secret Location vind je weer de dikste dj’s en live-acts. Alle tickets zijn inclusief onbeperkt bier/wijn/fris.

Kitsch Kulture – Geheime locatie

Kitsch Culture is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Goed, KITSCH als vaste club is ter ziele, maar de feesten blijven, op wisselende locaties. Nu dus ook met nieuwjaar, op een voor nu nog geheime locatie in het centrum van Tilburg. Vlasveld is een van de dj’s, meer namen volgen.

Machine kamer NYE – Club Smederij

Na 2 stijf uitverkochte oud & nieuw-edities neemt Machinekamer ook dit jaar weer Club Smederij over voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar. Met Jasper Wolff en Maarten Mittendorff.

Zino Classixs New Years Eve Party – Zino Live 

Voor het eerst kan je oud en nieuw vieren in de Zino Live! Na de opening in januari is het 31 december tijd voor een ouderwets nachtje doorhalen tot 9 uur in de ochtend. Met onder andere DJ Francois en DJ Yves achter de draaitafels zal het er hier ruig aan toe gaan.

Breda

Club Tropicana NYE – Strand binnen

Na 3 uitverkochte Club Tropicana NYE-events is het tijd voor nummer 4. Ditmaal gaan ze volledig koppie onder in Strand Binnen tijdens de jaarwisseling. Line-up met onder andere Dirtcaps, Bizzey, Naffz en Daisy’s DJ Team.
clubtropicana

Mezz NYe party – Mezz poppodium

In poppodium Mezz kun je ook tot diep in de nacht feesten, onder het genot van de beste dance klappers en pophits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en uiteraard van de zer0’s tot 2017.

Eindhoven

Ensuite presents: Le Grand Départ XVII – Oude Rechtbank

La Fête 040 en Ensuite zorgen met Le Grand Départ XVII voor een daverende start van 2017. Ze nemen je met nieuwjaar terug naar de tijd van Moulin Rouge, Sherlock Holmes en Jules Verne terwijl tal van artiesten acte de présence geven en je in de circus-piste, foyer en machinekamer trakteren op een mix van vuige en melodieuze deep en tech house.

De grote oud & nieuw tijdmachine – Effenaar

Stap in De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine en reis heen en weer van de 00’s tot de 70’s. Terugkijken mag, vooruitdromen moet, maar stilstaan is onmogelijk. Het nu al epische 2017 brandt los in twee zalen met duizelingwekkende muzikale tijdreizen.
degrote

Plus One – NYE Festival  – Klokgebouw

Vier een onvergetelijke New Years Eve samen met Plus One Festival in het Klokgebouw Eindhoven. Line-up met onder andere Moksi, Kriss Kross Amsterdam en Dirtcaps.

Den Bosch

Pussylounge – Brabanthallen Den Bosch

b2s organiseert weer het legendarische Pussylounge. Het feest was binnen 1 dag uitverkocht. Onder andere Paul Elstak, Brennan Heart en Francois zullen je hier het nieuwe jaar stuiterend laten beginnen.

Venlo

RUIS NYE – Poppodium Grenswerk

Na een uitverkocht debuut vorig jaar kan het nieuwe jaar weer ingeluid worden bij Grenswerk. Er zijn verschillende area’s verspreid door het hele pand waar je steeds andere muziek krijgt voorgeschoteld. RUIS, bekend van het gelijknamige festival (zie ook ons verhaal van afgelopen zomer), is gastheer. Bass, eclectic, techno, house, hip hop en disco staan allemaal op het programma voor deze nacht. De line-up volgt snel.

ruisnye

Meer feest met nieuwjaar 2017

Uiteraard is er nog veel meer te doen met oud en nieuw 2016/2017. Check onze agenda, powered by DJ Guide, voor het complete overzicht.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...