woensdag, januari 19, 2022
spot_img
HomeMusicNieuwe EDM en future house releases: De top-3 van Juliano van der...

Nieuwe EDM en future house releases: De top-3 van Juliano van der Knaap – maart

-

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 op het gebied van EDM & future house van Juliano van der Knaap én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Julian Jordan & Guy Arthur – Let Me Be The One

STMPD RCRDS

Ik trap de top-3 van maart af met een feel good-nummer. Julian Jordan komt na een reeks aan dreunende clubplaten met een zeer fijne dance/pop track. Hij doet dat niet alleen: hij maakte de plaat samen met de getalenteerde Guy Arthur. De release vindt zijn thuis op STMPD RCRDS. Niet gek, het past perfect bij het label en de heren hebben hier al vaker projecten op uitgebracht.

Let me be the one that loves you for the rest of your life

Het nummer, dat gaat over iemand die écht hopeloos verliefd is, is tekstueel en instrumentaal tof in elkaar gezet. In de drop hebben de producers mooi gespeeld met beide elementen.

Toen ik ‘Let Me Be The One’ voor het eerst hoorde merkte ik dat het lekker wegluisterde. Het is daardoor uitermate geschikt voor radiostations en ik ben dan ook benieuwd of het in de hitlijsten terechtkomt.


Dj Kuba & Neitan x Nogun – Sweat

HEXAGON

I’ll make you sweat

- Advertisement -

Dance-duo DJ Kuba & Neitan is goed bezig. Ze wonnen vorig jaar al de ‘Best Single Of 2020’ voor Feel The Vibe bij de Future House Music Awards. Dit keer veroorzaken zij samen met Nogun een nieuwe hittegolf op het label van Don Diablo. ‘Sweat’ is een toepasselijke titel voor deze release. Omdat het (wanneer de clubs weer opengaan) je gegarandeerd laat ‘zweten’ tijdens het dansen.

De release heeft een spannende opbouw met geweldige snarerolls, vocalen en een bijzondere drop. De signature sound van het duo is duidelijk hoorbaar in het nummer en het geheel klinkt dan ook top!


Lucas & Steve – Do You Want Me

Spinnin’ Records

Hij was al eerder te horen in verschillende dj-sets, maar nu is-ie eindelijk uit: ‘Do You Want Me’ van Lucas & Steve. De twee hebben pas geleden het album Letters To Remember geprimeurd en dit viel goed in de smaak! Terwijl het nog steeds goed beluisterd wordt, stomen ze lekker door. Het Limburgse duo verrast met deze catchy single.

Op het moment dat je de afspeelknop indrukt word je verwelkomd met een mooi piano-geluid. Het doet mij een beetje denken aan de euforische melodieën van Basto, voornamelijk bekend van de klassieker Again & Again.

Hierdoor roept deze nieuwe release nostalgische gevoelens op. En zoals verwacht stelt de single niet teleur. ‘Do You Want Me’ is de moeite waard om heel vaak te beluisteren!


Spotify-lijst EDM en future house releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM en future house releases voor deze maand:


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere artikelen van Juliano van der Knaap over EDM en future house. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

ESNS festival en conferentie; een lichtpuntje in een ‘eventloze’ tijd

Het Europese showcasefestival en de conferentie Eurosonic Noorderslag (ESNS) vindt volledig online plaats van 19 tot en met 22...

Tiësto nieuwe nummer 1 in DJ FACT Top 100

De DJ FACT Top 100 van 2022 kent een nieuwe, Nederlandse nummer 1. Tiësto lost Marshmello af aan kop...