Nieuwe EDM & future house releases: De top 3 van Juliano van der Knaap – mei

-

Home » Genres » EDM » Nieuwe EDM & future house releases: De top 3 van Juliano van der Knaap – mei

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 op het gebied van EDM & future house van Juliano van der Knaap. Plus de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Mike Williams & Felix Jaehn ft. Jordan Shaw – Without you

Universal International Music

Ain’t nobody, loves me better. Makes me happy, makes me feel this way. Ken je ‘m nog? Felix Jaehn bracht in 2015 deze radiohit uit met zangeres Jasmine Thompson. En nu komt de producent met een samenwerking met een andere hitmaker: Mike Williams!

De twee kenden elkaar al, want in 2018 boekten ze al succes met hun collab ‘Feel Good‘. Nu, een paar jaar later zijn ze, ditmaal met vocalist Jordan Shaw, terug met een nieuwe klapper: ‘Without You’!

De track combineert prachtig gitaarspel met elektronische geluiden. Tijdens de drop hoor je de signature sound van Mike Williams duidelijk terugkomen en merk je de dance/pop-invloeden van Felix Jaehn. Een nummer met hitpotentie!


Jack Wins & Joe Stone – Light up my life

Spinnin Records

Mijn tweede release is er één waarmee je direct in de zomerstemming komt! Nederlandse dj’s Joe Stone en Jack Wins hebben een nieuwe plaat uitgebracht op Spinnin’ Records met tropische synths, een housy bass en pure summervibes! Beide artiesten staan bekend om hun verfrissende stijl en het samenvoegen daarvan bleek een zeer goede keus.

So blind i Can’t
Light up my life

Komen de vocalen je bekend voor…? Dat kan zeker kloppen! Er is namelijk gebruik gemaakt van een sample uit Madonna’s ‘Who’s That Girl‘. Deze hit kwam uit in 1987, maar komt nu weer tot leven in deze moderne 2021-versie.


Sophie Francis

Show me the honey

Sophie Francis heeft in een korte periode veel dj-support en bekendheid gekregen. Inmiddels is zij een van de grootste vrouwelijke dj’s in Nederland! In het jaar 2017 kwam een van haar grootste dromen uit: Spinnin’ Records bood haar een contract aan.

Sindsdien heeft ze een hoop releases uitgebracht op diverse labels. Dit keer komt de dj met ‘Break A Sweat’, een dikke clubplaat. En het moment kon bijna niet beter! Afgelopen woensdag openden de sportscholen namelijk weer hun deuren en met dit plaatje kom je de trainingen wel door! Het nummer heeft een vette bassline met future house-invloeden en bevat drums met een lekker dansbaar ritme.


Spotify-lijst EDM en future house releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM en future house releases voor deze maand:


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere artikelen van Juliano van der Knaap over EDM en future house. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...